Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Belkin Magnetic Fitness mágneses telefontartó iPhone 14/13/12 széirás készülékekhez (MMA005btBK)

Fokozza az edzéstTeremtsen új élményeket iPhone 12/13/14 készülékekkel, miközben edz egy mágneses fitnesztelefontartóval. Az elülső mágnes zökkenőmentesen rápattan az iPhone hátuljára, míg a hátsó mágnes biztonságosan csatlakozik a beltéri edzőtermi eszközök mágneses felületéhez, és akkor sem mozdul meg, ha telefonja rezeg. Egy fitnesz pánt is tart
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: MMA005btBK
Raktáron: Nincsen raktáron
12 960 Ft
Belkin
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Fokozza az edzést
Teremtsen új élményeket iPhone 12/13/14 készülékekkel, miközben edz egy mágneses fitnesztelefontartóval. Az elülső mágnes zökkenőmentesen rápattan az iPhone hátuljára, míg a hátsó mágnes biztonságosan csatlakozik a beltéri edzőtermi eszközök mágneses felületéhez, és akkor sem mozdul meg, ha telefonja rezeg. Egy fitnesz pánt is tartozik hozzá, amelyet szobakerékpárok, futópadok, evezőgépek és egyebek kormányához rögzíthet. A tartó belsejében található 360 fokban elforgatható gömbcsukló lehetővé teszi, hogy telefonját bármilyen szögbe állítsa, miközben edzés közben követi az edzésprogramokat vagy streamel tartalmat.

Kettős mágneses rögzítés
Egy kézzel egyszerűen pattintsa fel iPhone-ját a tartó elejére, miközben egy erős hátsó mágnes csatlakozik a beltéri edzőtermi berendezések mágneses felületeihez.

Tartsa biztonságban iPhone-ját
A mágneses csatlakozók elég erősek ahhoz, hogy a helyén tartsák iPhone-ját, ha rezeg egy bejövő hívás hatására, vagy ha edzés közben mozog.

Méret: 146mm x 59.6mm x 25mm

Specifikáció