Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus USB-A - USB-C Baseus Superior sorozatú kábel, 66W, 2m (fehér)

Baseus CATYS-A02 USB-USB-C gyorstöltő kábelA Baseus CATYS-A02 USB-USB-C kábel lehetővé teszi a telefon gyors töltését. Lehetővé teszi a fájlok átvitelét akár 480 MB/s sebességig. Tartós és ellenáll a sérüléseknek – hosszú ideig tökéletesen szolgálja Önt. A készletben talál egy praktikus pántot is, ami megkönnyíti a kábel tárolását és megakadályozza
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: CATYS-A02
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Baseus CATYS-A02 USB-USB-C gyorstöltő kábel
A Baseus CATYS-A02 USB-USB-C kábel lehetővé teszi a telefon gyors töltését. Lehetővé teszi a fájlok átvitelét akár 480 MB/s sebességig. Tartós és ellenáll a sérüléseknek – hosszú ideig tökéletesen szolgálja Önt. A készletben talál egy praktikus pántot is, ami megkönnyíti a kábel tárolását és megakadályozza, hogy összegabalyodjon.


Pillanatok alatt feltölti a telefont
A termék akár 66 W-os teljesítményt is támogat, és kompatibilis a 40 W-os gyorstöltéssel. Ez azt jelenti, hogy azonnal feltöltheti készülékét, így időt takaríthat meg! Nem kell többé a végtelenségig várni, hogy okostelefonja újra használatra kész legyen – a Baseus segítségével ez csak néhány pillanatot vesz igénybe.


Gyorsan másolja a fájljait
Ez a praktikus kábel nemcsak a gyors töltést teszi lehetővé, hanem a fájlok gyors átvitelét is. Az akár 480 MB/s átviteli sebesség minden bizonnyal megfelel az elvárásoknak. Egy 1 GB-os film mindössze 24 másodperc alatt másolható át! A kábellel egyszerre töltheted fel a telefonodat és továbbíthatod az adatokat.


Az okostelefon biztonsága érdekében
A Baseus segítségével a készüléke biztonsága miatt sem kell aggódnia. A beépített intelligens chip hatékonyan megvédi a sérülésektől. A kábel stabil feszültséget biztosít töltés közben. Megvédi telefonját többek között a túltöltéstől és a túlmelegedéstől is.


Masszív, strapabíró konstrukció
A kábel megerősített, ónozott rézszálakból áll. Tartós ABS műanyagból készült tok védi. Ezáltal a kábel ellenáll a hajlításnak, törésnek vagy szakadásnak. Sőt, a rendkívül sérülékeny helyet - a kábel és a csatlakozó csatlakozását - TPE árnyékolás is védi. A termék meg fogja lepni megbízható működésével.


MárkaBaseus
NévSuperior sorozatú gyorstöltő adatkábel
ModellCATYS-A02
típusUSB-A - USB-C
AnyagABS + TPE
Színfehér
Jelenlegi11V/6A (max. 66W)
Átviteli arány480 MB/s
Hossz2 m
BemenetUSB
KimenetUSB-C

Specifikáció