Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus UltraStable Pro Laptop állvány

A megfelelően elhelyezett laptop kiküszöböli a fej-, hát- és nyaki kellemetlenségeket, ezért fogadjon bevált megoldásokra! A Baseus laptopállványa egy kiváló minőségű termék, amellyel javíthatja munkavégzési kényelmét. Az állítható szög és magasság, a robusztus felépítés és a szilikon felület lehetővé teszi, hogy biztonságosan magasabbra állítsa ké
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
18 610 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A megfelelően elhelyezett laptop kiküszöböli a fej-, hát- és nyaki kellemetlenségeket, ezért fogadjon bevált megoldásokra! A Baseus laptopállványa egy kiváló minőségű termék, amellyel javíthatja munkavégzési kényelmét. Az állítható szög és magasság, a robusztus felépítés és a szilikon felület lehetővé teszi, hogy biztonságosan magasabbra állítsa készülékét anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy leesik! Ez egy kis változás, nagy hatással!
Az állvány szilárd, 388 cm2-es talppal van felszerelve, hogy stabil tartást biztosítson laptopjának. Egy ilyen megoldás kisebb és nagyobb számítógépekkel is remekül működik, és akár 8 kilogrammos terhelést is elbír. Függetlenül attól, hogy mekkora berendezésen dolgozik, biztos lehet benne, hogy biztonságos! Ráadásul az állvány szilikon csúszásgátló párnákkal van felszerelve, így laptopod minden körülmények között a helyén marad!
A forgatható talpnak köszönhetően 360°-ban változtathatja laptopja dőlésszögét, kényelmesen elhelyezve! Az állítható karok lehetővé teszik a magasság beállítását 313 milliméteres tartományban, lehetővé téve, hogy megtalálja a pozíciót, hogy a nyaka végre kényelmes legyen! Az állvány könnyen összecsukható, az állíthatóság pedig számos forgatókönyv esetén nagyszerű, így kényelmesen játszhat, olvashat, böngészhet az interneten vagy rajzolhat táblagépen.
Ezzel még nincs vége a lelátó előnyeinek! A speciálisan kialakított lyukak biztosítják a felesleges hő elvezetését, így a laptop nem melegszik túl. Így hosszú órákon át dolgozhat anélkül, hogy aggódnia kellene a hatékonyság elvesztésétől.

Specifikáció