Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Minimalist tok iPad Pro 12,9" 2020/2021/2022 fekete

Hatékonyan szeretné védeni iPadjét? A mágneses toknak köszönhetően ez lehetséges lesz! Megóvja berendezését a sérülésektől, karcolásoktól vagy szennyeződésektől. Sőt, sikeresen használhatod állványként is rajzoláshoz vagy filmnézéshez. A tok ébresztő és alvó funkcióval is rendelkezik, így kíméli az iPad energiáját.A Baseus mágneses tokot a kényelem
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
10 810 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Hatékonyan szeretné védeni iPadjét? A mágneses toknak köszönhetően ez lehetséges lesz! Megóvja berendezését a sérülésektől, karcolásoktól vagy szennyeződésektől. Sőt, sikeresen használhatod állványként is rajzoláshoz vagy filmnézéshez. A tok ébresztő és alvó funkcióval is rendelkezik, így kíméli az iPad energiáját.
A Baseus mágneses tokot a kényelem szem előtt tartásával hoztuk létre, ezért van felszerelve ceruzatartóval. Mostantól soha többé nem veszíti el őket! Ezenkívül kényelmesen használhatja, és függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezheti. Sőt, vízszintes helyzetben két magasságban is elhelyezheti Ipadjét – az egyik kényelmesen rajzoláshoz, a másik pedig videók megtekintéséhez.
A tok kialakítása lehetővé teszi, hogy két részre bontsa, így még kényelmesebb a használata. Sőt, az ébresztő és alvó funkciónak köszönhetően energiát takaríthat meg berendezésében. Szállítása miatt sem kell aggódnia, hiszen a tok nagyon vékony és könnyű, így a készülék súlyát nem befolyásolja.
A mágneses tok teljes védelmet nyújt az Ipad számára. A hátoldala megerősített, így szívósabb és ellenállóbb az ütésekkel és hajlításokkal szemben. Sőt, mind a 4 sarkot tovább erősítették, hogy még nagyobb védelmet nyújtsanak. A 3,5 mm-rel vastagabb kialakításnak köszönhetően a kamera további védelmet is kapott.
A Baseus-tok a legnagyobb gondossággal készült. Kiváló minőségű PU anyagból készült, így kemény, de ugyanakkor kellemes tapintású. Sőt, a tok ellenáll a kopásnak és a szennyeződésnek, ami a tisztítást is megkönnyíti.

Specifikáció