Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus MagPro Magnetic mágneses telefon állvány fehér Magsafe

A modern Baseus MagPro mágneses telefontartóval praktikusan helyezze el telefonját. A tartós ABS PC-anyagokból készült tartó teleszkópos karral rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon magasságának 165 mm-ről 197 mm-re történő beállítását. Ez nagyobb szabadságot biztosít a betekintési szög igényeinek megfelelő beállításához, legyen szó videokonf
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 400 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A modern Baseus MagPro mágneses telefontartóval praktikusan helyezze el telefonját. A tartós ABS PC-anyagokból készült tartó teleszkópos karral rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon magasságának 165 mm-ről 197 mm-re történő beállítását. Ez nagyobb szabadságot biztosít a betekintési szög igényeinek megfelelő beállításához, legyen szó videokonferenciáról, videózásról vagy egyéb felhasználásról.
A Baseus tartót a 18 db 11N mágnes a mozgatható fejben való használata különbözteti meg egymástól. Ez rendkívüli stabilitást és tartósságot biztosít a telefon rögzítésekor. Ezen kívül a tartó feje 360 fokban forgatható és 90 fokban állítható, így még több testreszabást tesz lehetővé a felhasználó egyéni preferenciáinak megfelelően.
A Baseus MagPro tartó a készülék biztonságát szem előtt tartva készült. A telefon érintkezőfelületén szilikon védőréteg található, amely megakadályozza a karcolásokat és a sérüléseket. Így a tartó nem csak működőképes, hanem biztonságos is a telefon számára.
A tartó talpa úgy készült, hogy stabilitást biztosítson még a mágneses fejre erősített tablet súlya alatt is. A tartó alján csúszásgátló matricák találhatók, amelyek tovább növelik a stabilitást különféle felületeken. Ezenkívül a tartó praktikus kábelrendezővel van felszerelve, amely segít az asztal tökéletes rendben tartásában.
A tartó iPhone 12 és újabb telefonokkal kompatibilis, így kiváló választás a legújabb technológiát használók számára. A tartó mérete 95 x 95 x 165 mm, így szinte bármilyen asztalra vagy íróasztalra elfér anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

Specifikáció