Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Folding asztali telefontartó állvány fekete

Munka, otthon, utazás – a Baseus tartó minden nap jól fog működni. Lehetővé teszi a magasság beállítását, és nem akadályozza a töltőportot, az átgondolt kialakítás pedig garantálja a stabilitást. Ezenkívül könnyű és összecsukható - sikeresen elhelyezheti pénztárcájában vagy hátizsákjában.A tartót úgy tervezték, hogy kényelmesen és biztonságosan has
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Munka, otthon, utazás – a Baseus tartó minden nap jól fog működni. Lehetővé teszi a magasság beállítását, és nem akadályozza a töltőportot, az átgondolt kialakítás pedig garantálja a stabilitást. Ezenkívül könnyű és összecsukható - sikeresen elhelyezheti pénztárcájában vagy hátizsákjában.
A tartót úgy tervezték, hogy kényelmesen és biztonságosan használhassa. A termék karjai nem takarják el a képernyőt és a töltőportot, így kényelmesen kezdeményezhetsz hívásokat, nézhetsz videókat és töltheted okostelefonodat egyszerre. A tartóhoz egy speciális súly is tartozik, amely stabilitást biztosít és megvédi a felborulástól. Sőt, a szilikon bevonat megakadályozza, hogy készüléke elmozduljon.
Állítsa be okostelefonja helyzetét igényeinek megfelelően. A Baseus teleszkópos tartó magassága 120-155 mm között állítható, így alacsony és magas emberek számára is jól használható. Sőt, a szög 110° és 80° között is állítható. Szabadítsa fel a kezét, és kényelmesen nézze kedvenc sorozatait!

Specifikáció