Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus 0,5m hosszabító kábel USB-C High Definition 10Gbps fekete

Szeretné meghosszabbítani a telefon töltéséhez használt kábelt? Vagy esetleg bővítésre van szüksége a Hubhoz? A Baseus bővítmény segítségére lesz! Gyors adatátvitelt tesz lehetővé, és mi több, kompatibilis a PD 100 W-os gyorstöltéssel. Sok készülékhez is illeszkedik – már nem kell korlátoznia magát! Tapasztalja meg a Baseus új felhasználói élményét
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Szeretné meghosszabbítani a telefon töltéséhez használt kábelt? Vagy esetleg bővítésre van szüksége a Hubhoz? A Baseus bővítmény segítségére lesz! Gyors adatátvitelt tesz lehetővé, és mi több, kompatibilis a PD 100 W-os gyorstöltéssel. Sok készülékhez is illeszkedik – már nem kell korlátoznia magát! Tapasztalja meg a Baseus új felhasználói élményét.
A Baseus kábelhosszabbítás nemcsak a megbízhatóságot, hanem az átvitel lenyűgöző sebességét és minőségét is biztosítja. A 10 Gbps adatátviteli sebesség jelentősen javítja a munkát és a fájlátvitelt. Sőt, támogatja a 4K@60Hz-es felbontást, ami kristálytiszta és egyenletes képeket garantál. A különféle eszközökkel, például táblagépekkel, külső meghajtókkal, hubokkal, laptopokkal és telefonokkal való széles körű kompatibilitása sokoldalú megoldássá teszi számos igényre. Ha fontosnak tartja a gyorsaságot és a minőséget, ez egy olyan termék, amely az Ön számára készült.
A Baseus bővítményt a sokoldalúság szem előtt tartásával tervezték, és számos felhasználási lehetőséget kínál. Használhatja a Hub bővítményeként, ami határozottan megkönnyíti a rendszerezést és a kényelmet. A 100 W-os gyorstöltés támogatásával más kábelek meghosszabbításaként is kiválóan használható, lehetővé téve az eszközök hatékony és gyors feltöltését. Ami a számítógépeket illeti, a bővítmény USB-C bemenettel van felszerelve, amely lehetővé teszi külső meghajtók csatlakoztatását. Bármi is legyen az Ön igényei, ez a modul minden bizonnyal növeli a mindennapi technológiai élet kényelmét és hatékonyságát.
A Baseus kábelhosszabbító minden alkatrésze alaposan átgondolt. A legjobb minőségű anyagokból készült, nem csak esztétikus, de ellenáll a hajlításnak, rángatásnak és egyéb kopásnak is. Biztonságos és megbízható termék, beépített védelemmel a fordított áram, túláram és rövidzárlat ellen, biztosítva készüléke folyamatos védelmét. További bónuszként a kék fényjelző jelzi, ha a kábel működik, és egy finom, de praktikus vizuális elemet ad hozzá. Ha fontosnak tartja a minőséget és a biztonságot, ez a modul biztosan megfelel az Ön igényeinek.

Specifikáció