Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus GaN5 hálózati töltő adapter 2x USB-C + USB, 65W + kábel 1m szürke

Olyan töltőre van szüksége, amellyel egyszerre több eszközt is tölthet, és bárhová magával viheti – akár repülőre is? A Baseus GaN5 Pro hálózati töltő biztosan megfelel az elvárásainak. A készüléket 2 USB-C porttal és egy USB porttal látták el, így kényelmesen töltheti telefonját, tabletjét, laptopját vagy akár játékkonzolját. A Baseus hálózati töl
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
15 540 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Olyan töltőre van szüksége, amellyel egyszerre több eszközt is tölthet, és bárhová magával viheti – akár repülőre is? A Baseus GaN5 Pro hálózati töltő biztosan megfelel az elvárásainak. A készüléket 2 USB-C porttal és egy USB porttal látták el, így kényelmesen töltheti telefonját, tabletjét, laptopját vagy akár játékkonzolját. A Baseus hálózati töltővel elfelejtheti a hosszú várakozást, amíg készülékei használatra készek lesznek.
A továbbfejlesztett GaN5 technológia akár 16,67%-kal növeli eszközeinek töltési sebességét! A Baseus termék támogatja a PD3.0, QC3.0, SCP, AFC és PPS gyorstöltési protokollokat. A Baseus GaN5 Pro hálózati töltővel 30 perc alatt 50%-ra töltheti iPhone 14 akkumulátorát. Ugyanennyi idő elegendő ahhoz, hogy a MacBook Air akkumulátorának töltöttségi szintjét 39%-ra emelje. A töltő támogatja a Samsung gyorstöltési technológiáját is (45 watt). Egyszerre akár 3 készüléket is tölthet, a BPS II technológia pedig a feltöltött eszközök közötti intelligens energiaelosztásért és azok biztonságáért felel.
Nem kell aggódnia készülékei biztonsága miatt, mert a Baseus márkájú hálózati töltő többszintű védelmet nyújt – többek között túlfeszültség, túláram, túltöltés, interferencia, csökkentett feszültség és rövidzárlat ellen. A BCT hőmérséklet-érzékelő 13%-kal növeli a hűtési hatékonyságot és hatékonyan véd a túlmelegedés ellen, 10°C-os hőmérsékletcsökkenést biztosítva. A Baseus termék megbízható minőségét számos tanúsítvány bizonyítja.
A Baseus márkájú töltő puha és bőrbarát anyagokból készült, így kellemes tapintású. A töltő méretei 55,7%-kal csökkentek. A készülék súlya viszont 41,7%-kal könnyebb. Ennek eredményeként a Baseus töltő hossza mindössze 98 mm – ez új rekord a termék méretét és súlyát illetően. Az ilyen változtatásokat a továbbfejlesztett GaN5 technológia tette lehetővé. A töltő stabilan a helyén marad, ha áramforráshoz csatlakozik. A készülék működéséről egy kék jelzőfény tájékoztat. Ezenkívül a készlet része egy USB-C/USB-C kábel (100 W). Mint látható - mindenre ügyeltek!
Mostantól bárhol töltheti készülékeit! A Baseus hálózati töltő kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen szállítható. Akár repülőre is viheti, hiszen 100-240 voltos váltakozó árama megfelel a nemzetközi légitársasági szabványoknak. A Baseus töltő tökéletes útitárs kedvenc eszközeidhez!

Specifikáció