Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Biaxial összecsukható fém asztali tablet állvány asztroszürke

Baseus összecsukható fém táblagép állvány (szürke)A Baseus táblagépállvány ideális megoldás azok számára, akik szeretnék növelni kényelmét készülékük használata közben. 360°-os forgatásának és 22 cm-es magasságállításának köszönhetően optimális alkalmazkodást biztosít az egyéni igényekhez. Masszív fémből készült - így rendkívül strapabíró és akár 1
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
  • SKU: B10431801811-00
Raktáron: Már csak 2 darab
12 950 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Baseus összecsukható fém táblagép állvány (szürke)
A Baseus táblagépállvány ideális megoldás azok számára, akik szeretnék növelni kényelmét készülékük használata közben. 360°-os forgatásának és 22 cm-es magasságállításának köszönhetően optimális alkalmazkodást biztosít az egyéni igényekhez. Masszív fémből készült - így rendkívül strapabíró és akár 10 kg-os terhelést is elbír.

Állíthatóság
360°-os elforgatásának köszönhetően kényelmesen beállíthatja a betekintési szöget az igényeinek megfelelően. Figyelemre méltó, hogy a magasság akár 22 cm-rel állítható. Akár távoli tevékenységre használja táblagépét, akár egy filmmaraton vagy rajzolás kellős közepén, a Baseus állvány kényelmes használatot biztosít, és lehetővé teszi az egészségének megfelelő pozíció megtartását.

Szilárd kivitel
A Baseus állvány stabil és szilárd alátámasztást biztosít táblagépének. Kialakításának köszönhetően tökéletes utazáshoz. A matt textúra elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek – miközben rendkívül tartós és ellenáll a kopásnak. A csúszásmentes szilikon párnák és a töltőcsatlakozó kivágása további kényelmet jelent.

GyártóBaseus
ModellB10431801811-00
Anyagalumínium ötvözet
Méretek220 x 126 x 115 mm
Súlykörülbelül 403 g
Színszürke

Specifikáció