Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

AWEI (P175K) Powerbank 20000mAh 22,5W 2xUSB + PD + LED lámpa fekete

Ez a hordozható power bank tökéletes megoldás azoknak, akiknek a körülményektől függetlenül a szabadban kell tölteniük eszközeiket. Függetlenül attól, hogy a természet ölében tölti az időt, vagy napenergiát használ, ez a készülék minden bizonnyal megfelel az Ön elvárásainak. A 20 000 mAh-s akkumulátorral a powerbank lehetővé teszi mobileszközeinek
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
14 150 Ft
Awei
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Ez a hordozható power bank tökéletes megoldás azoknak, akiknek a körülményektől függetlenül a szabadban kell tölteniük eszközeiket. Függetlenül attól, hogy a természet ölében tölti az időt, vagy napenergiát használ, ez a készülék minden bizonnyal megfelel az Ön elvárásainak. A 20 000 mAh-s akkumulátorral a powerbank lehetővé teszi mobileszközeinek többszöri újratöltését, így nyugalmat és függetlenséget biztosít, bárhol is van.
A power bank nagyméretű lámpával rendelkezik, ami szükség esetén további előnyt jelent. Ennek köszönhetően nyugodt maradhat hosszú utazások vagy utazások során, amikor további fényforrásra van szüksége. A lámpa be- és kikapcsolása egyszerű, ami nagyon kényelmessé teszi a használatát. Ezenkívül a fényereje elegendő egy nagyobb terület megvilágításához, amely lehetővé teszi a powerbank funkcióinak teljes kihasználását.
A power bank USB és USB-C töltőportokkal rendelkezik a különböző mobileszközök töltéséhez. A nagy töltési sebességnek köszönhetően okostelefonja, táblagépe vagy más mobil eszköze akkumulátora gyorsan feltöltődik. Most már nem kell megvárnia, amíg az akkumulátor teljesen feltöltődik. A töltőcsatlakozók könnyen használhatóak és kényelmesen tölthetők az eszközök.
A Powerbank speciális védelmi mechanizmusokkal rendelkezik a túlfeszültség ellen, így nem kell aggódnia készülékei biztonsága miatt. Tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a megbízhatóságot és a kényelmet minden olyan helyzetben, ahol nincs hozzáférés külső áramhoz.

Specifikáció