Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

AWEI Indukciós töltő 4 az 1-ben 15 W gyorstöltő (W22) fekete (iPhone Magsafe, Apple Watch, Airpods, Apple Pencil Lightning)

Fedezze fel a tökéletes kényelmet és sokoldalúságot az AWEI W22-vel – az innovatív megoldással az Ön töltési igényeihez!A többfunkciós mágneses tartó 4 az 1-ben vezeték nélküli töltéssel tökéletes társ a mindennapi használatra. Egyszerű és függőleges kialakítása nem csak egyszerű tárolást és szállítást tesz lehetővé, hanem a használatát is igazi él
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
13 240 Ft
Awei
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Fedezze fel a tökéletes kényelmet és sokoldalúságot az AWEI W22-vel – az innovatív megoldással az Ön töltési igényeihez!
A többfunkciós mágneses tartó 4 az 1-ben vezeték nélküli töltéssel tökéletes társ a mindennapi használatra. Egyszerű és függőleges kialakítása nem csak egyszerű tárolást és szállítást tesz lehetővé, hanem a használatát is igazi élvezetté teszi.
Ez a sokoldalú termék vezeték nélküli töltést kínál mobiltelefonjához, órájához, fülhallgatótokjához és ceruzához, így elengedhetetlen kelléke a mindennapi életben. Ezenkívül a beépített túlfeszültség, túltöltés és rövidzárlat elleni védelem biztosítja készülékei biztonságát.
A fémtárgy-érzékeléssel és a csúszásmentes szilikon betéttel készülékei védve vannak a sérülésektől és a csúszástól. Ez a többfunkciós vezeték nélküli töltőállvány egy innovatív megoldás, amely gyors és hatékony töltést biztosít, miközben növeli az eszközök használatának kényelmét.

Specifikáció