Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

AWEI Bluetooth 5.0 MP3 kihangosító FM transmitter 1xUSB + 1xUSB-C (C-843) fekete

Fedezze fel a páratlan funkcionalitást az FM adóval ellátott AWEI C-843 kihangosító készlettel, amely a legújabb technológiával van felszerelve, amely még élvezetesebbé teszi utazását!A Bluetooth 5.0 továbbfejlesztett verziója számos más szabvánnyal (BR, EDR, BL) való kompatibilitás mellett megbízható és gyors kapcsolatot garantál okostelefonjával.
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
9 000 Ft
Awei
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Fedezze fel a páratlan funkcionalitást az FM adóval ellátott AWEI C-843 kihangosító készlettel, amely a legújabb technológiával van felszerelve, amely még élvezetesebbé teszi utazását!
A Bluetooth 5.0 továbbfejlesztett verziója számos más szabvánnyal (BR, EDR, BL) való kompatibilitás mellett megbízható és gyors kapcsolatot garantál okostelefonjával. A valós idejű feszültségkijelző funkció lehetővé teszi töltési állapotának nyomon követését.
A 87,5 és 108,0 MHz közötti FM frekvenciatartomány kiváló hangminőséget és rádióállomások széles választékát biztosítja. Ez a készlet 12-24 V bemeneti feszültséggel működik, így könnyen integrálható különféle járművekbe. A különböző kimeneti konfigurációkban elérhető USB-A és USB-C portok lehetővé teszik több eszköz egyidejű hatékony töltését. 30 W vagy 15 W kimeneti teljesítménnyel (üzemmódtól függően) könnyedén táplálhatja okostelefonjait, táblagépeit és egyéb elektronikus eszközeit.

Specifikáció