Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Apple Watch Ultra 1/2 (49mm) kijelzővédő üvegfólia 5D

Az 5D edzett üveg egy innovatív technológia, amelyre jellemző, hogy kitölti az eredeti óraüveg felületét, még nagyobb védelmet és funkcionalitást kínálva.A speciális megmunkálásnak és felépítésnek köszönhetően az 5D edzett üveg tökéletesen tapad az óra felületéhez, megszüntetve minden olyan rést vagy hézagot, amely por, szennyeződés vagy nedvesség
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
1 310 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az 5D edzett üveg egy innovatív technológia, amelyre jellemző, hogy kitölti az eredeti óraüveg felületét, még nagyobb védelmet és funkcionalitást kínálva.

A speciális megmunkálásnak és felépítésnek köszönhetően az 5D edzett üveg tökéletesen tapad az óra felületéhez, megszüntetve minden olyan rést vagy hézagot, amely por, szennyeződés vagy nedvesség felhalmozódásához vezethet.
Az óra formájához való tökéletes illeszkedésnek és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően az 5D edzett üveg nem csak a képernyőt védi, de a készülék funkcionalitását sem korlátozza.
Az 5D edzett üveg fő jellemzője a karcolásokkal, ütésekkel és egyéb mechanikai sérülésekkel szembeni kivételes ellenállás. Így biztos lehet benne, hogy órája tökéletes állapotban marad, bármilyen intenzíven használja is.

A készlet tartalma:
1 x 5D edzett üveg
telepítőkészlet

Specifikáció