Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Apple AirPods Max - ezüst (MGYJ3ZM/A) gyári fejhallgató

Megérkezett az AirPods Max. Lenyűgöző hifiaudio és az AirPodsból már jól ismert mesésen kifinomult egyszerűség ötvözete. Végtelenül jó hangzás, a füledre szabva.Radikálisan új dizájn.Alapjaiban újragondoltuk a fület teljesen befedő fejhallgatókat. Az AirPods Max fülpárnáitól a fej­pántig mindent úgy alakí­tottunk ki, hogy megannyi különböző fejform
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: MGYJ3ZM/A
Raktáron: Nincsen raktáron
285 160 Ft
Apple (Original)
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Megérkezett az AirPods Max. Lenyűgöző hifiaudio és az AirPodsból már jól ismert mesésen kifinomult egyszerűség ötvözete. Végtelenül jó hangzás, a füledre szabva.

Radikálisan új dizájn.

Alapjaiban újragondoltuk a fület teljesen befedő fejhallgatókat. Az AirPods Max fülpárnáitól a fej­pántig mindent úgy alakí­tottunk ki, hogy megannyi különböző fejformán biztosítsák az optimális hangszigetelést – így teljesen belemerülhetsz a lenyűgöző hangzásba.

A pánt közepét áthidaló fejpánttető anyaga légáteresztő hurkolt háló, amely egyenletesen oszlatja el a súlyt, és ezáltal csökkenti a fejre nehezedő nyomást.

A puha tapintású anyaggal bevont rozsdamentes­acél keret a stabilitás, a rugalmasság és a kényelem csodálatos összhangját nyújtja.

A kihúzható karok stabilan megtartják azt a hosszt, amit beállítottál. Így a fejhallgatód a helyén marad és jól szigetel.

Az eloxált alumíniumból készült, gyönyörű fejhallgatókagylók forradalmian új mechanizmusa lehetővé teszi a két kagyló egymástól független elforgatását, és ezáltal a nyomás kiegyenlítését.

A fülpárnákat egyedi tervezésű hálós textil borítja körbe, amitől olyan érzés viselni a fül­hallgatót, mintha egy valódi, alvásra szánt párna lenne a füleden.

Az akusztikai élményt növelő memóriahabból készült fülpárnák finom illeszkedése szigetelést képez a füled körül, ezzel megalapozva a fantasztikus hangminőséget.

Nyomd meg a Digital Crownt zene lejátszásához vagy szüneteltetéséhez, illetve a némításodhoz vagy a némításod feloldásához hívás közben, és nyomd meg kétszer a számok közötti ugráshoz vagy a hívás befejezéséhez. Forgasd el a pontosabb hangerő-szabályozáshoz.

Hangminőség

Fület gyönyör­ködtetően szól.

Az AirPods Max a hifihangzást piacvezető Aktív zajkioltással ötvözve nyújt páratlan hang­élményt. Egyedi felépítésű meghajtói minden alkotó­elemükkel azon dolgoznak, hogy a lehető leg­kisebb torzítással szólaljon meg a hang a teljes hall­ható tartományban. A mély, gazdag basszusoktól a pontos közép­tartományon át a hibátlan, fényesen szóló magas hangokig valóban kristály­tiszta hangzást élvezhetsz.

Magával ragadó hangzás

A nemkívánatos zajok kiiktatásához az AirPods Max hat kifelé néző mikrofonja észleli a környezeti zajokat, két befelé irányított mikrofonja pedig méri, hogy mit hallasz. Ráadásul telefonálás közben nyalábformáló mikrofonok segítenek elkülöníteni a hangodat, hogy tisztán hallható legyél – még akkor is, ha szélzajban beszélsz.

Minden részlet hallható

Az Apple saját tervezésű dinamikus meghajtója széles frekvencia­tartományban fedi fel minden hang gazdag részleteit – így hallatlanul pontosan és árnyaltan szólaltatja meg a kedvenc zenéidet.

Torzításmentes lejátszás

A meghajtóban a csúcsminőségű álló hangfalak mintájára tervezett dupla neodímium mágnesgyűrűs motor csökkenti minimálisra a teljes harmonikus torzítást a hallható tartomány egészében. Az eredmény egységesen tiszta lejátszás, még teljes hangerőn is.

Számítógép-vezényelt hangzás.

Az AirPods Max mindkét kagylójába az Apple saját tervezésű, hatékony H1 chipje került, melyet az akusztikai élményt javító dizájnunk és fejlett szoftverünk egészít ki – így az AirPods Max számító­gépes hang­technológiájával rend­kívüli minőség­ben szólalhat meg minden hang. A két chip tíz‑tíz audio­magjára támaszkodó számító­gépes hang­vezérlés segít kizárni a környezeti zajt, valamint a fülpárnák illeszkedéséhez és szigetelésének szintjéhez igazítja a hangot – olyan élmény lesz vele filmet nézni, mintha körülötted játszódnának a jelenetek.

A piacvezető Aktív zajkioltás azonos hullámformájú ellenfázisú hanggal oltja ki a kívülről érkező zajt, így zavartalanul merülhetsz el abban, amit éppen hallgatsz.

A zajkezelő gombot megnyomva Átengedési módra válthatsz, amely beengedi a külvilág hangját, hogy természetesen kapcsolódhass be mindabba, ami körülötted történik.

Az adaptív hangszínszabályzás a fülpárnák illeszkedésének és szigetelésének megfelelően formálja a hangot. A befelé néző mikrofonok mérik, hogy mit hallasz, és ennek alapján állítják be a zene frekvenciáit. Az eredmény egyenletes minőségű, gazdag akusztikus élmény élethűen megszólaló hangokkal.

A Személyre szabott térbeli hangzás dinamikus fejkövetéssel mozis élményt teremt filmnézéséhez és tévézéshez – úgy hallod majd, mintha minden körülötted szólna.1 A beépített giroszkópokkal és gyorsulás­mérőkkel az AirPods Max és az iPhone, az iPad, a Mac vagy az Apple TV képes követni a fejed finom mozdulatait, és mindig a készülékedhez viszonyítva tudja meg­szólaltatni a hangokat.

A Személyre szabott térbeli hangzás és a dinamikus fejkövetés pedig köréd varázsolja és háromdimenziós élménnyé teszi a zenét az Apple Musicban.

Kifino­multan egyszerű.

Az AirPods Maxon is kihasználhatod az AirPods termékcsalád összes kényelmes vezeték nélküli funkcióját – például egyetlen érintéssel beállítható, és ha leveszed, automatikusan szünetelteti a zenelejátszást. Minden funkciója azért van, hogy nap mint nap bármelyik eszközödön gondtalanul merülhess el a zenehallgatás élményében.

Beállítás egyetlen érintéssel

Az AirPods Max egy pillanat alatt csatlakozik az iPhone‑odhoz vagy az iPadedhez. Csak tedd a készüléked közelébe az AirPods Maxot, és koppints a Kapcsolódás lehetőségre a kijel­zőn.

Automatikus készülékváltás

Akadálytalan a váltás az iPhone-od, az iPaded, a Maced és az Apple Watchod között.2 Ha a Maceden hallgatsz zenét, és közben hívnak az iPhone‑odon, az AirPods Max azonnal vált az eszközök között, amikor fogadod a hívást.

Hangmegosztás

Az iPhone‑odról, iPadedről, iPod touchodról vagy Apple TV‑dről egyszerűen streamel­heted ugyanazt a hangot két AirPodsra is. Vidd közel a csatlakoz­tatni kívánt AirPodsot a készülékhez, amiről megy a lejátszás, és egy koppintás­sal létre is hozhatod a kapcsolatot.

Egy tok, ami lelassítja az időt.

Amikor a vékony, puha Smart Case tokban tárolod, az AirPods Maxod ultraalacsony energiafogyasztásra kapcsol, ami őrzi a töltöttségét.

Bármire pörögsz, az aksi is bírni fogja.

20 óra zenehallgatáshoz, filmnézéshez és beszélgetéshez – bekapcsolt Aktív zajkioltással és Térbeli hangzással.4 A fejhallgatót egyszerűen töltheted a Lightning csatlakozóján keresztül – egy ötperces gyors rátöltéssel újabb 1,5 órán át hallgathatsz vele zenét.

Aktív zajkioltás és Átengedési mód

Személyre szabott térbeli hangzás dinamikus fejkövetéssel

Smart Case tok

20 óra

Akár 20 órányi hallgatás egy feltöltéssel

A doboz tartalma

  • AirPods Max
  • Smart Case tok
  • Lightning – USB C-kábel

Specifikáció