Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

AirPods Pro 2 Ruber tok piros

Az AirPods PRO 2. generációs fejhallgató egyedi, puha szilikonból készült tokja a stílus és a védelem tökéletes kombinációja. A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a tok egy második réteg a fejhallgató számára, amely nemcsak az esések vagy ütések okozta sérülések ellen védi meg, hanem a mindennapi szennyeződések és por ellen is.Egyedülálló kialak
  • Saját Raktáron: Már csak 3 darab
Raktáron: Már csak 3 darab
3 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az AirPods PRO 2. generációs fejhallgató egyedi, puha szilikonból készült tokja a stílus és a védelem tökéletes kombinációja. A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a tok egy második réteg a fejhallgató számára, amely nemcsak az esések vagy ütések okozta sérülések ellen védi meg, hanem a mindennapi szennyeződések és por ellen is.
Egyedülálló kialakítása lehetővé teszi a könnyű tisztítást, így a tok tökéletes állapotban tartása egyszerű és kényelmes. A tiszta felület eleganciát ad, harmonikus kombinációt teremtve az AirPods PRO-val.
További előny a praktikus karabiner, amely lehetővé teszi, hogy a tokot könnyedén rögzítse kulcsaihoz, táskájához vagy hátizsákjához, így mobilitást és gyors hozzáférést biztosít kedvenc fejhallgatójához.
A tok nem korlátozza az induktív töltés lehetőségeit!

Specifikáció