Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

XTROBB 19907 Autós töltő QC3.0 4x USB + USB kábel - micro USB + Lightning + USB-C fekete

Fedezze fel a nagy teljesítményű töltési lehetőségeket autójában a 4 x USB autós töltővel. Ez egy kompakt készülék, amely lehetővé teszi akár 4 eszköz egyidejű töltését, így még kényelmesebbé válik az utazás.Négyportos teljesítmény: A töltőt a hatékonyságot szem előtt tartva tervezték – 4 USB-porttal van felszerelve, köztük egy narancssárgával, ame
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Fedezze fel a nagy teljesítményű töltési lehetőségeket autójában a 4 x USB autós töltővel. Ez egy kompakt készülék, amely lehetővé teszi akár 4 eszköz egyidejű töltését, így még kényelmesebbé válik az utazás.
Négyportos teljesítmény: A töltőt a hatékonyságot szem előtt tartva tervezték – 4 USB-porttal van felszerelve, köztük egy narancssárgával, amely támogatja az ultragyors Quick Charge 3.0 töltést, valamint három, 2,1A-es porttal. Mindez egyetlen kompakt készülékben, amely lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését.
Sokoldalú töltés: A mellékelt kábelnek köszönhetően három különböző csatlakozóval (microUSB, Lightning és USB-C) különféle eszközöket, például telefonokat, autókamerákat vagy navigációs eszközöket tölthet anélkül, hogy további kábelekre lenne szüksége.
Gyorstöltés és intelligens funkció: Az intelligens funkció automatikusan a töltendő készülékhez igazítja a feszültséget, így biztosítva az optimális töltési feltételeket. A Quick Charge 3.0 lehetővé teszi az azonnali töltést, felgyorsítva a berendezés töltési folyamatát.
Egyszerű használat: Miután bedugta a töltőt a szivargyújtó aljzatba, a piros dióda jelzi, hogy a készülék üzemkész, ami még egyszerűbbé teszi a használatát.
Robusztus felépítés: A tartós anyagokból, például rézből, PVC-ből és nejlonból készült töltő nem csak funkcionális, hanem tartós is. A túlfeszültség- és túláramvédelem biztosítja a biztonságos töltést.
Anyaga: réz / PVC / nylon
Maximális töltőáram: 3A
Bemeneti feszültség: 12-32V
Kábel hossza: 115 cm
Méretek: 4x4x7 cm
Súly: 0,061 kg
Csomagolás súlya: 0,076 kg

Specifikáció