Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Xtracgear Ripper XL egérpad (451 X 356 mm)

Csiszolt egérpad a játékosok és minden olyan felhasználó számára, akik értékelik a kivitelezés minőségét, a használat kényelmét vagy az egér kurzorának követési sebességét. A RIPPER XL egy speci&aac
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 500 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Csiszolt egérpad a játékosok és minden olyan felhasználó számára, akik értékelik a kivitelezés minőségét, a használat kényelmét vagy az egér kurzorának követési sebességét. A RIPPER XL egy speciális polírozott anyag felhasználásával jött létre, amely a padnak rendkívül sima textúrát kölcsönöz, egyenletes egérsiklás, és növeli a kurzor követésének mértékét.
A használat kényelme érdekében a RIPPER XL gumi csúszásmentes alja tökéletesen tapad az asztalra, megakadályozva a véletlen megcsúszást vagy elmozdulást, miközben gyors egérmozgásokat hajt végre. Ezenkívül a betét alsó oldalán található beépített kis légzsebek lengéscsillapítóként működnek, biztosítva a kényelmes használatot és megakadályozva a csukló fáradását. A lézeres élkikészítés megvédi a betétet a kopástól, lehetővé téve a hosszú, problémamentes használatot.
A kellemes tapintású anyag kényelmes támaszt biztosít a csukló számára, és ugyanolyan kényelmes az egér használata.

A termék jellemzői:
Hangelnyelés
Méretek (kb.): 3,2 x 451 x 356 mm

Specifikáció