Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Xtracgear Carbonic egérpad (280 X 216 mm)

Matt egérpad a játékosok és minden olyan felhasználó számára, akik értékelik a kivitelezés minőségét, a használat kényelmét vagy az egér kurzorának követési sebességét. Speciális, matt felbon
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Matt egérpad a játékosok és minden olyan felhasználó számára, akik értékelik a kivitelezés minőségét, a használat kényelmét vagy az egér kurzorának követési sebességét. Speciális, matt felbontású, HD felbontásban gyártott szövet felhasználásával hozták létre, ismétlődő szénszálas mintázattal, amely nagy sűrűséget és rendkívül sima textúrát kölcsönöz az egérpadnak. Ezeknek a kezeléseknek köszönhetően az egerek jobb érzékenységet érnek el az optikai és a lézerszenzoroknál, és sima csúszást eredményeznek, ami fokozott kurzorkövetést és pontosságot eredményez.
Csúszásmentes alja van, amely tökéletesen tapad az asztalra, megakadályozva a véletlen megcsúszást vagy elmozdulást, miközben gyorsan mozog az egérrel. Ezenkívül az alsó oldalán található beépített kis légzsebek lengéscsillapítóként működnek, biztosítva a kényelmes használatot és megakadályozva a csukló fáradását. A lézeres élkikészítés megvédi a betétet a kopástól, lehetővé téve a hosszú, problémamentes használatot.
A kellemes tapintású anyag kényelmes támaszt biztosít a csukló számára, és ugyanolyan kényelmes az egér használata.

Méretek (kb.): 3,2 x 280 x 216 mm
 

Specifikáció