Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Xiaomi Redmi Note 12 PRO+ Plus 5G Tactical Kryt Pro TPU tok átlátszó

A Tactical Kryt Pro TPU tok, ideális választás azoknak, akik keresik a tökéletes védelmet okostelefonjuk számára. Ez a prémium minőségű tok az innovatív TPU anyag felhasználásával készült, így kiemelkedően tartós és rendkívül vékony, mindössze 0.2 mm vastagságával.A Tactical Kryt Pro TPU tok tökéletesen illeszkedik az Ön eszközéhez, amely kényelmes
  • Saját Raktáron: Már csak 3 darab
Raktáron: Már csak 3 darab
3 300 Ft
Tactical
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Tactical Kryt Pro TPU tok, ideális választás azoknak, akik keresik a tökéletes védelmet okostelefonjuk számára. Ez a prémium minőségű tok az innovatív TPU anyag felhasználásával készült, így kiemelkedően tartós és rendkívül vékony, mindössze 0.2 mm vastagságával.

A Tactical Kryt Pro TPU tok tökéletesen illeszkedik az Ön eszközéhez, amely kényelmes fogást és szilárd védelmet biztosít. A tok rugalmas szerkezete lehetővé teszi, hogy könnyen és pontosan illessze rá eszközére, és a pontos kialakításnak köszönhetően minden gomb és port könnyedén elérhető marad anélkül, hogy korlátozná a használatot.

A tok könnyen felhelyezhető és eltávolítható. Egyszerűen csúsztassa rá eszközére, és már készen is áll a használatra. Amikor pedig már nem szükséges, könnyedén leválaszthatja anélkül, hogy károsítaná az eszközt vagy magát a tokot.

Ez a környezettudatos választás is, hiszen a Tactical Kryt Pro TPU tok újrahasznosított, környezetbarát csomagolásban érkezik. Így nem csak a saját eszköze védelméről gondoskodik, hanem egyúttal hozzájárul a fenntartható és környezetbarát megoldások terjedéséhez is.

  • Anyag: TPU (Thermoplastic Polyurethane)
  • Vastagság: 0.2 mm

Védje meg eszközét a Tactical Kryt Pro TPU tokkal, és élvezze a tökéletes kombinációt az elegancia és a hatékonyság között. Az erős védelem és a környezettudatosság egyetlen tokban.

Specifikáció