Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 5G Forcell Soft szilikon tok fekete

A prémium minőségű soft szilikon telefontokunk a megbízhatóság és a védelem tökéletes kombinációját nyújtja készülékének. Ez a tok azoknak készült, akik értékelik a minőséget és a praktikumot. Legyen szó mindennapi használatról, utazásról vagy kalandokról, ez a tok mindig gondoskodik arról, hogy készüléke biztonságban legyen.A prémium minőségű szil
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
1 310 Ft
Forcell
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A prémium minőségű soft szilikon telefontokunk a megbízhatóság és a védelem tökéletes kombinációját nyújtja készülékének. Ez a tok azoknak készült, akik értékelik a minőséget és a praktikumot. Legyen szó mindennapi használatról, utazásról vagy kalandokról, ez a tok mindig gondoskodik arról, hogy készüléke biztonságban legyen.

A prémium minőségű szilikon anyaghasználatnak köszönhetően ez a tok rendkívül tartós és rugalmas. A soft szilikon anyag tökéletesen illeszkedik a készülékére, biztosítva a könnyű felhelyezést és levételt. Emellett a tok megfelelő védelmet nyújt a mindennapi használatból származó karcolások, ütések és más sérülések ellen. Így bátran használhatja készülékét anélkül, hogy aggódna a védelem hiánya miatt.

A tok teljes körű védelmet nyújt a mindennapi használatból származó sérülésekkel szemben. Az erős anyag és a gondosan tervezett kialakítás biztosítja a készülékének optimális védelmét. A soft szilikon tok hatékonyan csillapítja az ütéseket és elnyeli a rázkódásokat, minimalizálva a készülékben bekövetkező károkat.

Válassza a prémium minőséget és a megbízhatóságot a soft szilikon telefontokkal, és nyugodtan használja készülékét. Ez a tok a tartósság és a praktikum tökéletes példája, hogy biztosítsa készüléke hosszú élettartamát és megjelenését.

Specifikáció