Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Xiaomi Redmi Note 12 4G Vennus Book fliptok arany

A Vennus Book fliptok egy elegáns és praktikus kiegészítő az okostelefonokhoz. Az egyedülálló anyagborítás és a fém keret kombinációja igazán stílusossá és elegánssá teszi a tokot.Elegáns dizájn: Az anyagborítás és a fém keret együttesen egy igazán elegáns megjelenést kölcsönöznek a toknak. Ezáltal nemcsak védi az eszközét, hanem stílust is kölcsön
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Vennus Book fliptok egy elegáns és praktikus kiegészítő az okostelefonokhoz. Az egyedülálló anyagborítás és a fém keret kombinációja igazán stílusossá és elegánssá teszi a tokot.

Elegáns dizájn: Az anyagborítás és a fém keret együttesen egy igazán elegáns megjelenést kölcsönöznek a toknak. Ezáltal nemcsak védi az eszközét, hanem stílust is kölcsönöz neki.
Kiváló védelem: A fliptokok általában megbízható védelmet nyújtanak az okostelefonoknak. Az anyagborítás és a fém keret segít megóvni az eszközét a karcolásoktól, ütésektől és más sérülésektől.
Praktikus kialakítás: A fliptokok általában olyan zsebeket vagy zsebektartókat tartalmaznak a belső részükben, ahol kártyákat, iratokat vagy más kisebb tárgyakat is tárolhat. Ez praktikus lehet, mivel egy eszközön kívül más dolgokat is hordozhat magával.
Állványfunkció: Néhány fliptok állványként is használható, amely lehetővé teszi az okostelefon képernyőjének kényelmes nézegetését vagy filmnézését.
Védelem az előlapi és hátlapi kijelző számára: A fliptokok a készülék teljes testét védi, beleértve az előlapi és hátlapi kijelzőt is, így növeli az eszköz hosszabb élettartamát.

Specifikáció