Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Xiaomi Redmi A1/A2 bőrhatású tok fekete

A tokot úgy tervezték, hogy ne csak védelmet nyújtson telefonja számára, hanem elegáns megjelenést is biztosítson. Hátlapja olyan anyagból készült, amely utánozza a bőr textúráját, egyedi stílust és esztétikát kölcsönözve telefonjának.A tok precíz kivágásokkal rendelkezik a portok számára, így könnyű hozzáférést biztosít a töltőportokhoz, fejhallga
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
1 800 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A tokot úgy tervezték, hogy ne csak védelmet nyújtson telefonja számára, hanem elegáns megjelenést is biztosítson. Hátlapja olyan anyagból készült, amely utánozza a bőr textúráját, egyedi stílust és esztétikát kölcsönözve telefonjának.
A tok precíz kivágásokkal rendelkezik a portok számára, így könnyű hozzáférést biztosít a töltőportokhoz, fejhallgató-csatlakozókhoz és egyéb funkciókhoz anélkül, hogy el kellene távolítania. Ez nagyon kényelmessé teszi a telefon használatát.
Bőrszerű textúrája luxus megjelenést kölcsönöz neki, amely biztosan felkelti a figyelmet. Ezenkívül az erős anyagok, amelyekből készült, védelmet nyújtanak a karcolások, ütések és véletlen leejtés ellen.

Specifikáció