Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Xiaomi Redmi 12C Smart Tender fliptok barna

A Smart Tender egy kiváló minőségű, esztétikus, oldalra nyíló okostelefontok. TPU és PU anyagokból készült, garantálva a tartósságot és az elegáns megjelenést. A belseje fekete, enyhén rugalmas TPU anyagból készült, és tökéletesen illeszkedik az okostelefon modellhez. Ezenkívül a tok belső részén praktikus zseb található egy névjegykártya vagy kárt
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
3 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Smart Tender egy kiváló minőségű, esztétikus, oldalra nyíló okostelefontok. TPU és PU anyagokból készült, garantálva a tartósságot és az elegáns megjelenést. A belseje fekete, enyhén rugalmas TPU anyagból készült, és tökéletesen illeszkedik az okostelefon modellhez. Ezenkívül a tok belső részén praktikus zseb található egy névjegykártya vagy kártya számára.

A Smart Tender termékcsaládot egy természetes anyagra emlékeztető, dombornyomott mintájú fémcsík jellemzi, amely egyedi karaktert ad neki. A tok mágnessel van felszerelve, amely hatékonyan véd a véletlen nyitás ellen. Kivágásokkal is rendelkezik a kamera és a hangszóró számára, így ezek a funkciók könnyen elérhetők.

Nem csak tökéletesen védi okostelefonját, hanem állványként is használható a képernyő vízszintes megtekintésére. A Smart Tender tökéletes megoldás azoknak, akiknek fontos a védelem és a funkcionalitás egy stílusos tokban.

Specifikáció