Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Xiaomi Mi 10 Lite Fancy Book fliptop fekete

Mágneses pánttal ellátott kihajtható flip tok, mely kártyatartóval is rendelkezik. Videót/film nézés esetén kitámaszthatóként is használható. A védelmet a szilikon foglalaton kívül a poliuretán elő- és hátlap biztosítja.A Fancy Book tok egy pénztárca, és egyben védi telefonját. A borítón egy zseb található a bankkártyák és a szükséges iratok számár
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Mágneses pánttal ellátott kihajtható flip tok, mely kártyatartóval is rendelkezik. Videót/film nézés esetén kitámaszthatóként is használható. A védelmet a szilikon foglalaton kívül a poliuretán elő- és hátlap biztosítja.

A Fancy Book tok egy pénztárca, és egyben védi telefonját. A borítón egy zseb található a bankkártyák és a szükséges iratok számára, valamint a kitámasztható, ami megkönnyíti a filmnézést.

A burkolat kényelmes mágneses csattal rendelkezik. A belseje rugalmas szilikonból készült, amely alkalmazkodik a kiválasztott telefonmodell formájához, és funkciógombok számára kialakított kivágásokkal, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

Kiváló minőségű organikus bőrből készült, amely megfelelő védelmet nyújt telefonjának a karcolásoktól és sérülésektől, a belsejében elhelyezett zsebek pedig megkönnyítik a szükséges dokumentumok kényelmes tárolását.

A tok a kitámasztható, így például szabadon nézhet filmeket.

Anyaga: Organikus bőr és szilikon

Specifikáció