Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Xiaomi 13 Pro TPU gél flexibilis tok matt kék

A TPU gél flexibilis tok egy vékony kialakítású tok, amely flexibilis anyaghasználatával kiemelkedően könnyű és kényelmes használatot nyújt. A TPU gél anyaga rugalmas és tartós, így könnyen felhelyezhető és leválasztható a telefonról.A tok vékony kialakítása azt jelenti, hogy minimális helyet foglal el, így nem növeli meg a telefon méretét vagy töm
  • Saját Raktáron: Több mint 3 darab
Raktáron: Több mint 3 darab
1 310 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A TPU gél flexibilis tok egy vékony kialakítású tok, amely flexibilis anyaghasználatával kiemelkedően könnyű és kényelmes használatot nyújt. A TPU gél anyaga rugalmas és tartós, így könnyen felhelyezhető és leválasztható a telefonról.

A tok vékony kialakítása azt jelenti, hogy minimális helyet foglal el, így nem növeli meg a telefon méretét vagy tömegét. Ez lehetővé teszi, hogy a telefonod még mindig kényelmesen elférjen a zsebedben vagy a táskádban anélkül, hogy bármilyen kellemetlenséget okozna.

A precíz kivágások és illeszkedés lehetővé teszik, hogy hozzáférj az összes porthoz, gombhoz és funkcióhoz a telefonodon anélkül, hogy le kellene venned a tokot. Ez kényelmes és praktikus megoldást nyújt a mindennapi használat során.

A könnyű felhelyezés és levétel a rugalmas TPU gél anyagnak köszönhetően egyszerű és időtakarékos folyamat. A tok könnyen hozzáigazítható a telefonodhoz, és biztosan tartja azt, miközben könnyen eltávolítható, ha szükség van rá.

A TPU gél flexibilis tok tehát ideális választás azok számára, akik könnyű, vékony és rugalmas védelmet keresnek a telefonjuk számára. A precíz kivágások és illeszkedés, valamint a könnyű felhelyezés és levétel tovább növeli a kényelmet és a használhatóságot.

Specifikáció