Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Xiaomi 13 Pro Telone Fancy fliptok fekete/arany

A Telone Fancy Fliptok egy valóban különleges kiegészítő, amely ötvözi a funkcionalitást és a divatot a mindennapi használat során.A mágneses pánttal ellátott kihajtható fliptok megadja a lehetőséget, hogy készülékét stílusosan és hatékonyan védelmezze. Az integrált kártyatartónak köszönhetően néhány fontos kártyát vagy dokumentumot is magával vihe
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
2 300 Ft
Telone
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Telone Fancy Fliptok egy valóban különleges kiegészítő, amely ötvözi a funkcionalitást és a divatot a mindennapi használat során.

A mágneses pánttal ellátott kihajtható fliptok megadja a lehetőséget, hogy készülékét stílusosan és hatékonyan védelmezze. Az integrált kártyatartónak köszönhetően néhány fontos kártyát vagy dokumentumot is magával vihet, így mindig minden kéznél lesz.

A kitámasztási funkció lehetővé teszi, hogy készülékét kényelmesen támasztóként használja, amikor videót néz vagy videóhívásokat folytat. Ezáltal élvezheti a tartalmakat anélkül, hogy folyamatosan kézben kellene tartania a készüléket.

A védelem érdekében a tok szilikon foglalata és a poliuretán elő- és hátlapja egyszerre biztosítja a megfelelő védelmet a mindennapi sérülések és ütések ellen. Ezzel a tokkal nem csak stílusosan tarthatja a készülékét, hanem biztonságban is tudhatja.

Specifikáció