Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Xiaomi 13 Lite Ultravékony 0.5mm TPU tok átlátszó

Az ultravékony 0.5mm TPU telefontokunk a vékony és letisztult minimalista kialakítás tökéletes példája. Ez a tok a stílus és a védelem tökéletes kombinációját hozza el a mindennapokba. Legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről, az ultravékony tok mindig megvédi készülékét anélkül, hogy vastag vagy kényelmetlen lenne.A 0.5mm vastagságú szil
  • Saját Raktáron: Több mint 5 darab
Raktáron: Több mint 5 darab
1 310 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az ultravékony 0.5mm TPU telefontokunk a vékony és letisztult minimalista kialakítás tökéletes példája. Ez a tok a stílus és a védelem tökéletes kombinációját hozza el a mindennapokba. Legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről, az ultravékony tok mindig megvédi készülékét anélkül, hogy vastag vagy kényelmetlen lenne.

A 0.5mm vastagságú szilikon anyaghasználatnak köszönhetően ez a tok rendkívül vékony és könnyű. A tok megőrzi a készülék eredeti vékonyságát és könnyedségét, miközben megfelelő védelmet nyújt a karcolások, ütések és más mindennapos károk ellen. Az ultravékony kialakításnak köszönhetően a tok észrevétlen marad a készüléken, mégis hatékonyan védve azt.

A letisztult minimalista kialakítás stílusos és egyszerű megjelenést kölcsönöz a toknak. A tok sima felülete és vékony profilja tökéletesen illeszkedik a készülékhez, anélkül, hogy bármilyen többletsúlyt vagy tömegességet adna hozzá. Így teljesen megőrizheti a készülékének eredeti formáját és stílusát.

Az ultravékony 0.5mm TPU telefontok tökéletesen illeszkedik készülékéhez, biztosítva a könnyű hozzáférést az összes port, gomb és funkció számára. Nem kell aggódnia a készülékének használhatósága vagy kényelme miatt, hiszen ez a tok gondosan tervezett, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Válassza a vékony stílust és a megbízható védelmet az ultravékony 0.5mm TPU telefontokkal, és tegye mindennapjait még könnyebbé. Ez a tok a minimalizmus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, hogy biztosítsa készüléke védelmét a mindennapi használat során.

Specifikáció