Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Vipfan Racing X05 USB-A - Micro USB kábel 3A, 1m (fekete)

USB-Micro USB kábel Vipfan Racing X05, 3A, 1mTöltse fel eszközeit gyorsan és biztonságosan. Átgondolt kialakításának köszönhetően a kábel azonnal feltölti berendezését, és lehetővé teszi a fájlok átvitelét. Hossza eléri az 1 métert, ami növeli a használat kényelmét, a szilárd kidolgozás pedig felelős a sérülésekkel szembeni ellenállásért.Gyors tölt
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
1 310 Ft
VIPFAN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

USB-Micro USB kábel Vipfan Racing X05, 3A, 1m
Töltse fel eszközeit gyorsan és biztonságosan. Átgondolt kialakításának köszönhetően a kábel azonnal feltölti berendezését, és lehetővé teszi a fájlok átvitelét. Hossza eléri az 1 métert, ami növeli a használat kényelmét, a szilárd kidolgozás pedig felelős a sérülésekkel szembeni ellenállásért.

Gyors töltés és fájlátvitel
Túl sokáig tart a készülékek feltöltése? Válassza a Vipfan X05-öt. A kábel kompatibilis a mikro USB porttal rendelkező eszközökkel, a tiszta réz vezetékeknek köszönhetően pedig gyors töltést biztosít. Sőt, fájljait 480 Mbps sebességgel viheti át. 

Tartós
A Vipfan kábel másik előnye a tartós felépítése. Az X05 100%-ban tiszta rézből készült vezetőket tartalmaz, ami a készülék nagy teljesítményét jelenti. Sőt, a környezetbarát PVC műanyag bevonat kellemes tapintásúvá teszi a kábelt. Ezenkívül a termék ellenáll a hajlításnak, és a kábel vége is meg van erősítve.

GyártóVipfan
ModellX05
Színfekete
Hossz1 m
Intenzitás3A
Bemeneti portUSB-A
Kimeneti portmicro USB
AnyagPVC
Átviteli sebesség480 MB/s

Specifikáció