Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Vipfan C07 autós szivargyújtós töltő USB-A, 5A (ezüst)

Vipfan C07 autós töltő, USB, 5AA Vipfan töltővel gyorsan megújítja készüléke energiáját. A termék kompatibilis a piacon lévő legtöbb okostelefon-modellel. Beállítja a feszültséget a készülékhez, és különféle sérülések elleni védelemmel van ellátva. Ezen túlmenően, mivel alumíniumötvözetből készül, C07 tartósságot biztosít.Gyors töltésSiet a munkába
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
VIPFAN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Vipfan C07 autós töltő, USB, 5A
A Vipfan töltővel gyorsan megújítja készüléke energiáját. A termék kompatibilis a piacon lévő legtöbb okostelefon-modellel. Beállítja a feszültséget a készülékhez, és különféle sérülések elleni védelemmel van ellátva. Ezen túlmenően, mivel alumíniumötvözetből készül, C07 tartósságot biztosít.

Gyors töltés
Siet a munkába, és elfelejtette feltölteni a telefonját? Vagy lehet, hogy hosszú út vár rád, és telefonálnod kell? A Vipfan töltő megoldja ezt a problémát. A C07 modell olyan gyorstöltési protokollokkal működik, mint a QC3.0, AFC, VOOC vagy SCP/FCP, így nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt.

Biztonság
A terméket úgy tervezték, hogy biztonságosan használható legyen. Az okos megoldások használata megakadályozza a készülék túlmelegedését, és egy speciális chip illeszti a feszültséget a csatlakoztatott készülékhez. Ezen túlmenően, hogy alumíniumötvözetből készül, a termék tartósságát is jelenti.

GyártóVipfan
ModellC07
CsatlakozásUSB-A
Anyagalumínium ötvözet
Bemeneti feszültségDC 12V~24V
Kimeneti feszültség5V 4A, 9V 2A, 12V 1,5A
Színezüst

Specifikáció