Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Vention USB 2.0 - USB-C Adapter CDWB0 fekete

A széleskörű kompatibilitás a Vention adapter egyik fő előnye. Ez a sokoldalú kütyü nem csak mobiltelefonokkal és számítógépekkel kompatibilis, hanem autós töltőkkel és sok más eszközzel is. Segítségével lehetősége van kedvenc fejhallgatóját számítógépéhez csatlakoztatni, így biztosítva a kényelmes vezeték nélküli zenehallgatást. Ezenkívül az adapt
  • Saját Raktáron: Több mint 5 darab
Raktáron: Több mint 5 darab
1 800 Ft
Vention
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A széleskörű kompatibilitás a Vention adapter egyik fő előnye. Ez a sokoldalú kütyü nem csak mobiltelefonokkal és számítógépekkel kompatibilis, hanem autós töltőkkel és sok más eszközzel is. Segítségével lehetősége van kedvenc fejhallgatóját számítógépéhez csatlakoztatni, így biztosítva a kényelmes vezeték nélküli zenehallgatást. Ezenkívül az adapter lehetővé teszi az iPad gyors csatlakoztatását a számítógéphez, jelentősen csökkentve a töltési időt és az adatátvitelt. Ez egy megbízható megoldás a különféle eszközök hatékony kezeléséhez és a napi tevékenységek egyszerűsítéséhez.
A gyors töltés és az adatátvitel olyan jellemzők, amelyek megkülönböztetik ezt az adaptert. Akár 3 A-es töltőárammal biztosítja az eszközök azonnali feltöltését, így értékes időt takarít meg. Ezenkívül a 480 Mbps sebességű gyors adatátviteli képesség hatékony fájlcserét biztosít az eszközök között. A fejlett funkciók ellenére az adaptert rendkívül könnyű kialakítás jellemzi, mindössze 3 g súlyú, így praktikus kiegészítője a tartozékkészletének.

Specifikáció