Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Vention külső USB 2.0 hangykártya 15cm

Külső USB 2.0 hangkártya Vention CDYB0 2 portos 0,15m.A Vention külső hangkártya segít megoldani azt a problémát, hogy nincs elég jack aljzat a laptopon! USB2.0 interfészének köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja több eszközhöz. Hang- és mikrofoncsatlakozóval van felszerelve, és a plug&play rendszernek köszönhetően nem kell konfigurációs pro
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: CDYB0
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
Vention
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Külső USB 2.0 hangkártya Vention CDYB0 2 portos 0,15m.
A Vention külső hangkártya segít megoldani azt a problémát, hogy nincs elég jack aljzat a laptopon! USB2.0 interfészének köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja több eszközhöz. Hang- és mikrofoncsatlakozóval van felszerelve, és a plug&play rendszernek köszönhetően nem kell konfigurációs problémáktól tartania. A kompakt kialakítás azt jelenti, hogy magával viheti és bármilyen eszközhöz csatlakoztathatja, hogy teljes mértékben élvezhesse a kiváló hangminőséget, bárhol is legyen.

Vention/CDYB0/1

Növelje laptopja képességeit
A CDYB0 2 dupla jack porttal rendelkezik, amelyek még nagyobb rugalmasságot biztosítanak a különféle audioeszközök csatlakoztatásához. Sikeresen csatlakoztathat fejhallgatót és mikrofont egyidejűleg, hogy szabadon kommunikálhasson másokkal. A külső hangkártya segítségével hangszórókat is csatlakoztathat, hogy teljesen elmerülhessen kedvenc dalai hangjaiban. Sőt, a fejlett chip hatékonyan csökkenti a környezeti zajt.

Vention/CDYB0/2

Könnyű telepítés
Az USB2.0 interfésznek köszönhetően a hangkártya beszerelése nem okoz gondot Önnek. A plug&play rendszer lehetővé teszi az eszköz közvetlen csatlakoztatását laptopjához anélkül, hogy további illesztőprogramokat vagy szoftvereket telepítene. A termék számos operációs rendszerrel kompatibilis, beleértve a Linuxot, a Windows 10-et és a macOS-t.

Vention/CDYB0/3

GyártóVention
ModellCDYB0
SzínFekete
Mintavételi gyakoriság44.1/48K@16bit
AWG28
Kábelhosszúság0,15 m
AnyagABS + PVC
KompatibilitásMac OS / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Linux
Súly16,2 g

Specifikáció