Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Vention HDMI - HDMI Display Port Adapter fekete

Ezzel az adapterrel gyorsan átalakíthatja laptopja DP-portját HDMI-porttá, így könnyedén csatlakoztathatja eszközét egy nagyobb képernyőhöz. A termék támogatja a Full HD felbontású videót és kiváló hangminőséget biztosít. Garantálja az interferenciamentes átvitelt, és lehetővé teszi egy kép másolását Tükör módban és két különböző kép megjelenítését
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
Vention
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Ezzel az adapterrel gyorsan átalakíthatja laptopja DP-portját HDMI-porttá, így könnyedén csatlakoztathatja eszközét egy nagyobb képernyőhöz. A termék támogatja a Full HD felbontású videót és kiváló hangminőséget biztosít. Garantálja az interferenciamentes átvitelt, és lehetővé teszi egy kép másolását Tükör módban és két különböző kép megjelenítését Extend módban. Robusztus kialakításának köszönhetően biztonságosan használhatja készülékeivel.
A terméket robusztus kialakítása jellemzi - csatlakozója arannyal van bevonva, ami ellenáll a kopásnak és stabil átvitelt biztosít. A PVC burkolat garantálja a tartósságot, így az adapter biztosan évekig elkíséri Önt. A termék csatlakoztatás után azonnal használatra kész - nincs szükség további dugók beszerelésére!
A HDMI–DP-adapter egyszerű megoldás a HDMI-port hiányára az eszközökön. Segítségével egyszerűen csatlakoztathatja berendezéseit, hogy átfordítsa a képet, például laptopjáról a TV-re vagy monitorra. Az adapter lehetővé teszi a videó továbbítását Full HD-ben (1080P@60Hz), kiváló minőséget biztosítva interferencia nélkül.
Az adapter két módban támogatja a képmegjelenítést. A képet például a laptopról a nagy képernyőre másolhatja Mirror módban, a kiegészítő monitort pedig Extend módban asztala kiterjesztéseként használhatja, ami multitaskingnál különösen hasznos lesz.

Specifikáció