Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Ugreen USB 3.0 SD / micro SD kártyaolvasó szürke (50541)

Az UGREEN Multi Card Reader USB 3.0 nagysebességű teljesítményt nyújt, akár 5,0 Gb / s adatátviteli sebességgel, 10-szer gyorsabb, mint az USB 2.0. Nagy sebességű memóriakártyákkal, például 10-es osztályú SDHC-vel történő haszn&aacut
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
5 700 Ft
UGREEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az UGREEN Multi Card Reader USB 3.0 nagysebességű teljesítményt nyújt, akár 5,0 Gb / s adatátviteli sebességgel, 10-szer gyorsabb, mint az USB 2.0. Nagy sebességű memóriakártyákkal, például 10-es osztályú SDHC-vel történő használata esetén az SD-olvasó 1 GB-os fájlok átvitelére képes 10 másodperc alatt. A nagyteljesítményű GL3223 chip gyors és megbízható hozzáférést biztosít a memóriakártyákhoz, és nagymértékben biztosítja a stabil adatátviteli sebességet.

Az UDMA CF Card Adapter csatlakoztatható és lejátszható minden olyan számítógépes rendszerrel, mint a Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, a macOS Mojave, a MacOS High Sierra, a Chrome OS, a Linux. A memóriakártya-olvasó kompatibilis PS4 / PS3 / Xbox One, Smart TV-vel.

Az USB-kártya-adapter SD, TF, CF és MS kártyahelyeket tartalmaz, és támogatja a legtöbb UHS-I memóriakártyát, beleértve az SD, SDXC, SDHC, MMC, RS-MMC, MMC micro, Micro SD, Micro SDXC , Micro SDHC, CFI, Nagy sebességű kompakt vaku (UDMA 7), Memory Stick, MS PRO, MS PRO-HG, MS PRO-HG Duo Mark2, MS Micro (M2). A memóriakártya-olvasó 4 kártyát olvas és ír egyszerre, és támogatja az adatátvitelt a kártyák között. Takarítsa meg az állandó kihúzás és újracsatlakozás erőfeszítéseit. Kényelmesebb és költséghatékonyabb.

Az USB3 kártyaolvasó kompakt és vékony kialakítású (9,4 cm * 3,3 cm * 1,3 cm), amely lehetővé teszi, hogy utazás közben hordozható legyen a hátizsákkal / laptop tartóval / kézitáskájával. A kupak nagy védelmet nyújt az USB 3.0 csatlakozásnak, és megakadályozza a port és az oxidációt. A nagy sebességű adatszolgáltatási sebesség lehetővé teszi a fotósok vagy videográfusok számára, hogy fényképekről és videókról biztonsági másolatot készítsenek a kamerákról a számítógépre.

A kompakt memóriakártya-olvasó kiváló minőségű alumíniumötvözetből készül, amely jó a hőelvezetéshez és megakadályozza a túlmelegedést. A csúszásgátló ABS alja szilárdan rögzíti az SD memóriakártya-adaptert, és biztonságban tartja a helyén.

 

Specifikáció