Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Ugreen US270 USB-A - USB-C OTG adapter (szürke)

C típusú USB-USB 3.0 adapter az UgreentőlAz Ugreen adapter lehetővé teszi, hogy USB On The Go funkcióval rendelkező USB-C mobileszközét USB A perifériához csatlakoztassa. Ez a többfunkciós kábel még a legigényesebb felhasználó elvárásainak is megfelel. Kiváló minőségű anyagokból készült, kompakt mérete pedig utazás közben is hasznos lesz.
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
3 800 Ft
UGREEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

C típusú USB-USB 3.0 adapter az Ugreentől

Az Ugreen adapter lehetővé teszi, hogy USB On The Go funkcióval rendelkező USB-C mobileszközét USB A perifériához csatlakoztassa. Ez a többfunkciós kábel még a legigényesebb felhasználó elvárásainak is megfelel. Kiváló minőségű anyagokból készült, kompakt mérete pedig utazás közben is hasznos lesz.

 

Kompatibilitás

Az Ugreen adapterrel okostelefonját olyan eszközökhöz csatlakoztathatja, mint például USB flash meghajtó, flash meghajtó, billentyűzet, játékvezérlő, vezeték nélküli egér vagy akár néhány SD TF kártyaolvasó. Számos lehetőség kéznél van.

 

Gyors átvitel

Stabil adatátvitel elképesztő 5 Gb/s sebességgel. Az 1 Gb-os fájlok átvitele mindössze 5 másodpercet vesz igénybe. Nincs több időveszteség a fényképek és videók feltöltésére várva, az USB 3.0 adapter 10-szer gyorsabban teszi ezt meg helyette, mint a szabványos USB 2.0.

 

Tartósság és tömörség

Az alumínium héj maximális tartósságot biztosít a hosszabb élettartam érdekében. Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően az adapter könnyen a zsebébe vagy pénztárcájába csúsztatható. Az adaptert kifejezetten úgy tervezték, hogy kulcstartóként vagy táskacímkeként rögzíthető, így sokkal könnyebben szállítható.

 

Leírás

 

GyártóUgreen
ModellUS270
Termék szám50283
CsatlakozóUSB Type C – USB 3.0
Adatátvitel5 Gb/s
AnyagAlumínium

Specifikáció