Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

UGREEN US255 USB-C - USB-C hajlított könyök kábel 3A, 60W, 2m fekete

A ferde hegyű UGREEN USB-C kábel lehetővé teszi a mobil eszközök gyors és biztonságos töltését, rendkívül gyors adatátvitelt, valamint a ferde hegynek köszönhetően kényelmes használatot.Az UGREEN kábel támogatja a nagy sebességű töltési technológiát, így mindössze 1,5 óra alatt teljesen feltöltheti MacBookját. Gyorsan és biztonságosan feltölti bere
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
UGREEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A ferde hegyű UGREEN USB-C kábel lehetővé teszi a mobil eszközök gyors és biztonságos töltését, rendkívül gyors adatátvitelt, valamint a ferde hegynek köszönhetően kényelmes használatot.
Az UGREEN kábel támogatja a nagy sebességű töltési technológiát, így mindössze 1,5 óra alatt teljesen feltöltheti MacBookját. Gyorsan és biztonságosan feltölti berendezését, anélkül, hogy aggódnia kellene a túlfeszültség vagy túláram miatt.
A kábel rendkívül gyors adatátvitelt is lehetővé tesz. Az 1 GB-os átvitel mindössze 30 másodpercet vesz igénybe, mivel az átviteli sebesség 40 MB/s. Hihetetlenül gyors sebességgel vigye át dokumentumait, zenéit és minden egyéb fájlját.
Az UGREEN kábel a legjobb minőségű anyagokból készült, ellenáll a gyakori használatnak, tönkremenetelnek és a legérzékenyebb területeken történő törésnek. A nylon fonat tartósságot és rugalmasságot biztosít.

Specifikáció