Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Ugreen US135 USB Type B nyomtatókábel - USB 2.0 480 Mbps 2m fekete

A kiváló minőségű Ugreen kábel ideális választás azoknak, akik szkennert, nyomtatót vagy egyéb USB-B aljzattal rendelkező eszközt szeretnének a számítógéphez csatlakoztatni.Az akár 3 m-es hossznak köszönhetően jelentős távolságra lévő készülékek párosítása lehetséges. Nem kell azonban attól tartania, hogy az átvitt jel minősége romlik. Stabilitásáé
  • Saját Raktáron: Több mint 3 darab
Raktáron: Több mint 3 darab
3 300 Ft
UGREEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A kiváló minőségű Ugreen kábel ideális választás azoknak, akik szkennert, nyomtatót vagy egyéb USB-B aljzattal rendelkező eszközt szeretnének a számítógéphez csatlakoztatni.
Az akár 3 m-es hossznak köszönhetően jelentős távolságra lévő készülékek párosítása lehetséges. Nem kell azonban attól tartania, hogy az átvitt jel minősége romlik. Stabilitásáért és veszteségmentes formájáért az oxigénmentes rézből készült mag és az aranyozott dugók felelősek.
Az US135 modellt szilárd felépítés jellemzi. A megerősített dugók és a teljes hosszában gumibevonat gondoskodik arról, hogy kábelünk (ha rendeltetésszerűen használjuk) nagyon hosszú ideig szolgálja Önt.
Tipptípusok: USB / USB-B (nyomtató)
Kábel hossza: 2 m
Adatátvitel: 450 Mbps

Specifikáció