Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Ugreen CM304 USB + USB-C OTG adapter SD + microSD kártyaolvasó (fekete)

UGREEN CM304 memóriakártya olvasóAz UGREEN CM304 adapter lehetővé teszi 2 memóriakártya egyidejű olvasását 2 TB-ig. Megbízható adatátvitelt biztosít akár 5 Gbps sebességgel. Széleskörű kompatibilitása, könnyű súlya és kézreállósága is megkülönbözteti. USB-n vagy USB-C-n keresztül csatlakoztathatja számítógépéhez vagy okostelefonjához
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
UGREEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

UGREEN CM304 memóriakártya olvasó

Az UGREEN CM304 adapter lehetővé teszi 2 memóriakártya egyidejű olvasását 2 TB-ig. Megbízható adatátvitelt biztosít akár 5 Gbps sebességgel. Széleskörű kompatibilitása, könnyű súlya és kézreállósága is megkülönbözteti. USB-n vagy USB-C-n keresztül csatlakoztathatja számítógépéhez vagy okostelefonjához.

 

Gyors adatátvitel

A készülék fejlett chippel van felszerelve, amely gyors és stabil adatátvitelt biztosít. Segítségével akár 5Gbps sebességgel is átvihet fájlokat!

 

Használjon 2 memóriakártyát egyszerre

Az olvasó 2 beépített nyílással rendelkezik - SD kártya és microSD kártya számára. Ha kártyát szeretne beletenni, csak finoman nyomja meg! A készülék legfeljebb 2 TB kapacitású adathordozókat támogat.

 

Széleskörű kompatibilitás

A kompatibilitási problémák a múlté. Az adapter tökéletesen működik számítógépekkel és laptopokkal, valamint táblagépekkel és okostelefonokkal. Támogatja az OTG-t is. Az USB és USB-C interfészeknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja különféle eszközökhöz. Az olvasó kompatibilis olyan rendszerekkel, mint a Mac OS, Windows vagy Linux.

 

Mindig nálad lehet

A készülék rendkívül könnyű és kompakt – így mindig kéznél lehet. Könnyedén betesheted a táskádba, vagy a hátizsákodra csíptetheted, és magaddal viheted munkába vagy nyaralásra. Ráadásul a speciális borítók védik az olvasót a portól.

 

Leírás

 

MárkaUGREEN
ModellCM304
AnyagABS
FelületUSB + USB-C
Max. kártya kapacitása2 TB
PortokSD kártyanyílás, micro SD kártyanyílás
Átviteli sebességAkár 5 Gbps

Specifikáció