Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Ugreen AV169 6.5mm-es jack (apa) és RCA (anya) átalakító adapter

UGREEN AV169 adapter, 6,5 mm (apa) RCA-hoz (aljzat)Az UGREEN AV169 adapter kiváló minőségű hangzásra készült, így biztosítja a Hi-Fi szabványt. Előállítása során speciális rézötvözetet használnak, ami garantálja a tartósságát. Ezenkívül kiküszöböli a zajt és az átviteli veszteséget. A termék kompakt, így könnyen magaddal viheted.&nbs
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
UGREEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

UGREEN AV169 adapter, 6,5 mm (apa) RCA-hoz (aljzat)

Az UGREEN AV169 adapter kiváló minőségű hangzásra készült, így biztosítja a Hi-Fi szabványt. Előállítása során speciális rézötvözetet használnak, ami garantálja a tartósságát. Ezenkívül kiküszöböli a zajt és az átviteli veszteséget. A termék kompakt, így könnyen magaddal viheted.

 

Kompatibilitás

Az adapter kompatibilis a legtöbb gitárral, keverővel, elektromos orgonával, erősítővel, hangkártyával, elektromos zongorával vagy dobbal, hangszórókkal és sok más eszközzel.


Hi-Fi hang

A Hi-Fi szabvány az eredetihez közeli kiváló minőségű hang reprodukálásáról szól. Élvezze a zenét, amely az alkotó eredeti szándéka szerint szól. A keze ügyében van! 


Minőség és tartósság

Az adapter kiküszöböli a jelveszteséget és a zajt. Ráadásul a termék kis mérete megkönnyíti a csomagolást. Vidd magaddal, bárhová is kell menned! 


Leírás

 

MárkaUgreen
ModellAV169
Csatlakozók6,35 mm-es jack csatlakozó (apa), RCA (aljzat)
AnyagRézötvözet
Súly7g

Specifikáció