Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Trust Nito vezeték nélküli optikai egér (fekete/ezüst)

A Trust Nito vezeték nélküli egér ergonomikus kialakítású, kényelmes hüvelykujj-gombokkal és vezeték nélküli hatótávolsággal rendelkezik, amely akár 10 méteres is lehet. Még a kurzor sebességét is teljes m&eac
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
9 710 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Trust Nito vezeték nélküli egér ergonomikus kialakítású, kényelmes hüvelykujj-gombokkal és vezeték nélküli hatótávolsággal rendelkezik, amely akár 10 méteres is lehet. Még a kurzor sebességét is teljes mértékben szabályozhatja. A gumibetét biztosítja az egér biztonságos fogását. A Trust Nito ergonómikus alakjának köszönhetően kényelmesen használhatja ezt az egeret akár sok órányi munka során is. A két hüvelykujj gomb kényelmesen elhelyezhető az egyszerű böngészés érdekében, például a fájlok és az Internet között. És a gumibetétnek köszönhetően a keze ott marad, ahol szeretné; szilárd markolattal dolgozik. A Nito vezeték nélküli hatótávolsága 10 m, amely lehetővé teszi a szabad mozgást. A mikro USB vevő gondoskodik erről. És ha végzett, egyszerűen helyezze a vevőt magába az egérbe, hogy mindig tudja, hol találja meg.

A Trust Nito-n található egy LED-jelző, amely tájékoztatja Önt arról, hogy mikor kell az akkumulátort kicserélni, így egy fontos előadás során nem lepődhet meg. Azt is megmondja, hogy milyen DPI-beállítást használ, mivel 5 különböző sebesség közül választhat (800-1200-1600-1800-2200 DPI).

A termék jellemzői:
Ergonomikus kialakítás
2,4 GHz-es RF vezeték nélküli kapcsolat 10 m-es hatótávolsággal
USB 2.0 vevő tárolóval
Energiatakarékos
DPI beállítás
Teljesítmény: AA elemek x 1 (tartozék)
Érzékenység: 800, 1200, 1600, 1800, 2200
Kompatibilis laptopokkal és Windows vagy Mac OS rendszerű számítógépekkel
Gombok (6): Vezérel előre, hátra, dpi hurkot, jobbra, balra, középre
Be / ki gomb
Görgő görgetéshez
Balkezes és jobbkezes felhasználók számára

Specifikáció