Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Tech-Protect MM15W-V5 Mágneses MagSafe kompatibilis autós telefontartó vezeték nélküli töltéssel 15W fekete

A Tech-Protect MM15W-V5 autós tartó egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi a MagSafe funkcióval rendelkező okostelefon biztonságos és kényelmes rögzítését az autóban. Kifejezetten szellőzőrácsra szerelhető, stabilitást és könnyű hozzáférést biztosít a készülékhez utazás közben.A Magsafe tartó fő jellemzője a mágnesek használata, amelyek a Mag
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
8 700 Ft
TECH-PROTECT
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Tech-Protect MM15W-V5 autós tartó egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi a MagSafe funkcióval rendelkező okostelefon biztonságos és kényelmes rögzítését az autóban. Kifejezetten szellőzőrácsra szerelhető, stabilitást és könnyű hozzáférést biztosít a készülékhez utazás közben.
A Magsafe tartó fő jellemzője a mágnesek használata, amelyek a MagSafe funkcióval tökéletesen tapadnak a telefonhoz, erős és biztos tartást biztosítva hagyományos mágneslemezek használata nélkül. A szellőzőrácsra szerelve a tartó kényelmesen elérhető a vezető számára, és nem foglal el értékes helyet a műszerfalon.
A V5 egy lebegő fejet is kínál, amely lehetővé teszi az okostelefon 360 fokos elforgatását, tökéletes látószöget biztosítva a vezető és az utas számára egyaránt. Így vezetés közben szabadon használhatja a navigációt, a zenelejátszót vagy a kihangosító funkciót.
- Funkcionális és stabil
- Anyaga: ABS és alumínium
- USB-C bemeneti feszültség: 5V/2A, 9V/2A
- Kimeneti teljesítmény: 15W
- A szellőzőrácsra szerelhető
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel

Specifikáció