Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Tech-Protect A9 3 az 1-ben Magnetic MagSafe vezeték nélküli töltő fekete

Könnyű, mégis stabil Tech-Protect A9 töltőállomás, amely mind a MagSafe technológiával rendelkező Apple iPhone, mind az Airpods vagy az Apple Watch tartozékai számára készült. Az állvány három külön töltőtérrel van felszerelve, amelyek külön-külön és egyidejűleg is használhatók. A beépített mágnes lehetővé teszi, hogy a töltő tökéletesen illeszkedj
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
20 660 Ft
TECH-PROTECT
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Könnyű, mégis stabil Tech-Protect A9 töltőállomás, amely mind a MagSafe technológiával rendelkező Apple iPhone, mind az Airpods vagy az Apple Watch tartozékai számára készült. Az állvány három külön töltőtérrel van felszerelve, amelyek külön-külön és egyidejűleg is használhatók. A beépített mágnes lehetővé teszi, hogy a töltő tökéletesen illeszkedjen a telefonhoz, biztosítva a gyors és stabil töltést.

A kiváló minőségű alumíniumból készült klasszikus konstrukció rendkívül tartós és ellenáll a sérüléseknek. A tompa színek matt felülettel tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térbe, és kompakt kialakításának köszönhetően az A9 nem foglal sok helyet.

A védelmi rendszer megvédi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, miközben a hőmérséklet folyamatosan alacsony a töltés során. Ezért még néhány órán keresztül a töltőn lévő eszközök teljesen biztonságosak.

- Alumíniumból készült
- USB-C bemeneti áram: 9V/2A,
- Smartphone kimeneti teljesítmény: 15W/10W/7.5W/5W
- Watch kimeneti teljesítmény: 3W
- Fülhallgató kimeneti teljesítménye: 5W
- Három eszköz teljesítmény funkciója egyszerre
- Az egyes eszközök tápellátása külön-külön

Specifikáció