Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Tech-Protect A14 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás MagSafe kompatibilis fehér

Az A14 a MagSafe kompatibilis okostelefonok töltését is lehetővé teszi. A kiegészítő támogatja az Apple Airpods vezeték nélküli fülhallgatót és az Apple Watch sorozat termékeit is.  Az Apple Watch töltéséhez a töltőt NEM tartalmazza a csomag. A moduláris felépítésnek köszönhetően bármilyen konfigurációban megújíthatja az eszköz energiáit, és f
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
17 810 Ft
TECH-PROTECT
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az A14 a MagSafe kompatibilis okostelefonok töltését is lehetővé teszi. A kiegészítő támogatja az Apple Airpods vezeték nélküli fülhallgatót és az Apple Watch sorozat termékeit is.  Az Apple Watch töltéséhez a töltőt NEM tartalmazza a csomag.

A moduláris felépítésnek köszönhetően bármilyen konfigurációban megújíthatja az eszköz energiáit, és függőlegesen és vízszintesen is töltheti telefonját - a perspektívát az Ön igényeihez igazítva. A védelmi rendszer megvédi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, miközben a hőmérséklet folyamatosan alacsony a töltés során. A berendezés további előnye egy érintőgombbal működtetett LED-es éjszakai lámpa.

Ahhoz, hogy a töltőt teljes mértékben ki tudja használni, javasoljuk, hogy legalább 25 W teljesítményű hálózati töltőhöz csatlakoztassa.

Specifikáció