Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Soundpeats Mac Bluetooth fülhallgató TWS (fekete)

A Soundpeats márkájú fülhallgató akár 60 órányi használatot tesz lehetővé a töltőtoknak köszönhetően. A 6 mm-es hangszórók csúcsminőségű, mélyhangokban gazdag hangzást biztosítanak. Az IPX7 vízállóság lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit hallgathassa esőben vagy az edzőteremben. Ráadásul a könnyű kialakítás hosszan tartó kényelmet biztosít, az érint
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
12 210 Ft
Soundpeats
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Soundpeats márkájú fülhallgató akár 60 órányi használatot tesz lehetővé a töltőtoknak köszönhetően. A 6 mm-es hangszórók csúcsminőségű, mélyhangokban gazdag hangzást biztosítanak. Az IPX7 vízállóság lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit hallgathassa esőben vagy az edzőteremben. Ráadásul a könnyű kialakítás hosszan tartó kényelmet biztosít, az érintőpanelek pedig könnyen használhatóvá teszik a tartozékot.

A Bluetooth 5.0 modul tökéletes interferenciamentes kapcsolatot garantál 10 m-ig. Eközben a 6 mm-es hangszórók csúcsminőségű hangzást kínálnak mély basszushangokkal. Ezen túlmenően a széles, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciaátvitel még jobb hallgatási élményt biztosít. Ezenkívül a monó és sztereó módok lehetővé teszik egy vagy két fejhallgató kényelmes, késedelem nélküli használatát.

A fülhallgató körülbelül 9 óra működési időt kínál, míg a töltőtok meghosszabbítja az üzemidőt, összesen 60 órával a lejátszást. Töltsd fel könnyedén a mellékelt USB-C gyorstöltő kábellel.

A csomagban

  • fülhallgató
  • töltőtok
  • USB-USB-C töltőkábel
  • szilikon hegyek (3 pár)
  • használati utasítás
MárkaSoundpeats
ModellMac
Hangszóró6 mm
Frekvenciaválasz20 Hz - 20 000 Hz
Bluetooth verzió5.0
Csatlakozás hatóköre10 m-ig
Munkaidő9 óra (fülhallgató), 60 óra (töltőtokkal együtt)
Töltési időkörülbelül 3,5 óra
Készenléti idő60 óra körül
Zajcsökkentő funkcióIgen
VízállóIPX7
Színfekete

Specifikáció