Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Soundpeats Halo Bluetooth hangszóró (fekete)

Adjon magának egy felejthetetlen zenei élményt, és kezdje a napot zenével a Soundpeats segítségével. A speciális audioalgoritmusokkal hangolt finom és precíz basszus lehetővé teszi, hogy újra felfedezze kedvenc előadói dalait. A többfrekvenciás audiojel és a 40 mm-es hangszóró kristálytisztaságot biztosít. A Halo hangszóró kompakt méretű, így nem o
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
13 740 Ft
Soundpeats
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Adjon magának egy felejthetetlen zenei élményt, és kezdje a napot zenével a Soundpeats segítségével. A speciális audioalgoritmusokkal hangolt finom és precíz basszus lehetővé teszi, hogy újra felfedezze kedvenc előadói dalait. A többfrekvenciás audiojel és a 40 mm-es hangszóró kristálytisztaságot biztosít. A Halo hangszóró kompakt méretű, így nem okoz gondot a szállításban, és mindenhol tökéletes lesz.

A Soundpeats modern Halo hangszórója biztosan lenyűgözi a kínált 360°-os sztereó térhatású hangminőséget. A megerősített mélyhangok megfelelően hangsúlyos hangszínnel kombinálva egy sikeres kombináció, amely garantáltan egyedülálló magával ragadó élményt nyújt. Ezen kívül egy 40 milliméteres, 4 watt teljesítményű hangszóró felel a remek egyensúlyért és a hangjelfeldolgozásért.

A készülék az innovatív Bluetooth 5.0 verzióval van felszerelve, így vezeték nélkül csatlakozhat a legtöbb ma elérhető kompatibilis eszközhöz. Felejtse el a csatlakozási zavarokat, mert a Halo hangszóró rendkívül stabil átvitelt biztosít. Sőt, lehetőség van két hangszóró egyidejű csatlakoztatására is ugyanahhoz az eszközhöz.

A nagy kapacitású, hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorral akár 8 órán keresztül is élvezheti a megállás nélküli zenelejátszást. Vigye magával a Soundpeats Halo-t, bárhová is megy, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy túl gyorsan lemerül. A hordozható hangszóró kis súlya és mérete a szállítását is megkönnyíti, hiszen könnyedén elfér az utazótáskában vagy hátizsákban.

MárkaSoundpeats
ModellHalo
KapcsolatBluetooth
Hangszóró típusaBeépített
Surround-hang csatorna konfiguráció2.0, 5.0
Audio kimeneti módTérhangzás, sztereó
Hangszóró mérete40 mm
A hangszóró maximális kimeneti teljesítménye4 W.
Méretek9,8 × 9,8 × 4,7 cm (hossz x szélesség x magasság)

Specifikáció