Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Sonoff Zigbee Bridge WiFi átjáró fehér

Az okosotthon lelke Csatlakoztathatja a SONOFF Zigbee Bridge-et a ZigBee és Wi-Fi-vel működő eszközökhöz, az eWelinknek köszönhetően pedig vezérelheti is őket. Így több eszközt is csatlakoztathat és létrehozhat egy otthoni rendszert, majd külön-külön konfigurálhatja ezeket. Beállíthatja például, hogy automatikusan bekapcsoljon a párásító, h
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
8 100 Ft
Sonoff
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az okosotthon lelke

Csatlakoztathatja a SONOFF Zigbee Bridge-et a ZigBee és Wi-Fi-vel működő eszközökhöz, az eWelinknek köszönhetően pedig vezérelheti is őket. Így több eszközt is csatlakoztathat és létrehozhat egy otthoni rendszert, majd külön-külön konfigurálhatja ezeket. Beállíthatja például, hogy automatikusan bekapcsoljon a párásító, hogyha túl alacsony a páratartalom, vagy hogyha kinyitja a hálószoba ajtaját, akkor automatikusan felkapcsoljon a villany. A Sonoff biztosítja a megfelelő eszközöket, a többi pedig már csak magán múlik!

 




Széles kompatibilitás

A Sonoff ZigBee Bridge-et kombinálhatja az SNZB-03 okosérzékelővel, ezzel pedig a saját igényeinek megfelelően állíthatja be, hogy mikor kapcsoljon fel vagy le a világítás a szobákban. Többé már nem kell aggódnia, hogy esetleg véletlen égve hagyta a villanyt!

 




Tökéletes jelátvitel

A jel többé nem fog elveszni a falak között! Csatlakoztasson egy másik ZigBee készüléket a PBX-hez, ami routerként fog működni és tökéletes jelátvitelt (akár 80 méteres hatótávolság) fog biztosítani.

 
 


Könnyű használat

Az Alexa hangasszisztens használatával a saját hangjával is vezérelheti a különböző eszközöket. Ki- vagy bekapcsolhatja őket, állíthat a fényerőn, elindíthatja a ventilátort, a párásítót, a vízforralót és még sok mást is. Emellett különböző ütemtervet vagy helyszíni beállítást is létrehozhat a Zigbee okoskapcsoló használatával.

 


Minden egyben

Az applikáció segítségével csoportosíthatja is az eszközeit, aminek segítségével mindet egyszerre vezérelheti.


  • Zigbee protokolt használó szenzorokat, érzékelőket és kapcsolókat a WiFi-s Sonoff és SmartWise okoseszközök vezérlésére alkalmassá teszi
  • 1x Sonoff Zigbee Bridge összesen 32x Zigbee eszközt képes kezelni
  • Kompatibilis az okostelefonos applikációval
  • Kompatibilis más gyártók Zigbee eszközeivel is
  • 5V/1A Micro USB-s tápegységről működtethető (nem tartozék!)

Specifikáció