Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Sonoff Smart Switch, okos kapcsoló, okos relé (MINIR4)

Sonoff Smart Switch MINIR4Szeretnéd még kényelmesebben használni eszközeidet? A Sonoff okoskapcsolóval ez lehetséges lesz! A termék lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök vezérlését az eWeLink alkalmazással vagy olyan asszisztensekkel, mint a Google Home vagy az Amazon Alexa. A biztonság megerősítése érdekében a készülék több tanúsítványt is kap
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: MINIR4
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
Sonoff
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Sonoff Smart Switch MINIR4
Szeretnéd még kényelmesebben használni eszközeidet? A Sonoff okoskapcsolóval ez lehetséges lesz! A termék lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök vezérlését az eWeLink alkalmazással vagy olyan asszisztensekkel, mint a Google Home vagy az Amazon Alexa. A biztonság megerősítése érdekében a készülék több tanúsítványt is kapott. Sőt, az R5 vagy S-MATE hardverrel (külön megvásárolható) kombinálva még nagyobb távvezérlést nyerhet eszközei felett.

01Sonoff/MINIR4/4

Intelligens kapcsoló
A Sonoff intelligens kapcsolót kis mérete jellemzi, ami kényelmesebbé teszi a használatát, és különféle szerelődobozokba illeszkedik, beleértve a legkisebbet is - EU/86/120. EPS32 chippel van felszerelve, amely intelligens eszközzé tette. Segítségével automatizálhatja a világítást és az elektronikai eszközöket, otthonát okosotthonná alakítva.

01Sonoff/MINIR4/5

Magas kompatibilitás
A Sonoff Smart Switch nagyszerű kompatibilitást mutat. Könnyedén csatlakoztathatja olyan kapcsolókhoz, mint az ajtókapcsoló, a billenőkapcsoló, a pillanatnyi kapcsoló, az SPDT kapcsoló és akár az árammentes érzékelők is. Sőt, könnyedén létrehozhat intelligens jeleneteket, mivel a kapcsoló mozgásérzékelőkkel, ajtó- és ablakérzékelőkkel vagy egyéb otthoni automatizálási funkciókkal működik.

01Sonoff/MINIR4/6

Könnyű vezérlés
Többé nem kell aggódnia az okosotthonok kezelésével járó gondok miatt. A MINI R4-et egyformán párosíthatja az R5-tel és az S-MATE-tel (külön megvásárolható), így akkor is helyileg vezérelheti, ha nem tud internetkapcsolatot létesíteni. Az eWeLink-Remote jel ezt lehetővé teszi. Sőt, a kapcsolót hanggal is vezérelheti, köszönhetően a Google Home és az Amazon Alexa kompatibilitásnak.

01Sonoff/MINIR4/2

Gyors indítás
Az intelligens kapcsoló csatlakoztatása nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a megfelelő eszközhöz, majd letölti az eWeLink alkalmazást. Most már csak párosítania kell telefonját és berendezését Bluetooth technológiával. Ez lehetővé teszi az irányítást az egész otthon felett, még akkor is, ha éppen dolgozik vagy vásárol.

01Sonoff/MINIR4/3

Biztonság
A Sonoff intelligens kapcsoló szokatlan helyzetekben is garantálja a biztonságot. Megkapta a TÜV tanúsítványt, valamint megfelel a CE és FCC szabványoknak is. Ez nyugalmat ad, hogy a készülék megfelel a nemzetközi előírásoknak. Ráadásul új csatlakozóival, tűzálló házával és kiváló minőségű anyagok felhasználásával még jobban ellenáll a kopásnak, és nagyon hosszú ideig szolgálja Önt.

01Sonoff/MINIR4/1


GyártóSonoff
ModellMINIR4
Bemenet100-240 V ~ 50/60 Hz 10 A max.
Kimenet100-240V ~ 50/60 Hz 10 A max.
AnyagPC V0
Méretek39,5 × 33 × 16,8 mm
Wi-FiIEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz

Specifikáció