Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Sonoff R5 Smart Scene okos fali kapcsoló

Sonoff R5 fali kapcsolóKönnyítse meg okoseszközeinek kezelését. A Sonoff R5 fali kapcsoló 6 gombbal van felszerelve, az eWeLink-Remote gateway funkcióval pedig az eWeLink alkalmazáshoz hozzáadott eszközök távoli vezérlését teszi lehetővé. Hatótávolsága akár 90 m, emellett 3 féle trigger akciót is támogat. Használhatja egyetlen művelet és egy teljes
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
Sonoff
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Sonoff R5 fali kapcsoló
Könnyítse meg okoseszközeinek kezelését. A Sonoff R5 fali kapcsoló 6 gombbal van felszerelve, az eWeLink-Remote gateway funkcióval pedig az eWeLink alkalmazáshoz hozzáadott eszközök távoli vezérlését teszi lehetővé. Hatótávolsága akár 90 m, emellett 3 féle trigger akciót is támogat. Használhatja egyetlen művelet és egy teljes jelenet kiváltására is. A termék nagyon egyszerűen felszerelhető, gombjait a mellékelt matricákkal jelölheti meg.

Az okosotthonok számára készült
Tapasztalja meg, milyen egyszerű és kényelmes lehet az intelligens otthonok kezelése. Ha nem szeretné egy alkalmazáson keresztül vezérelni a különböző helyiségekben található eszközöket, használhatja az R5 kapcsolót. Az eWeLink-Remote gateway funkció lehetővé teszi az intelligens készülékek helyi vezérlését akár 90 méteres távolságból. A világítás kétirányú vezérlése egy további M5 kapcsolóval is lehetséges (külön megvásárolható).

Még kényelmesebb működés
Egyetlen gombnyomással előhívhat egy intelligens jelenetet, amelyet korábban készített az alkalmazással. Ha van internetkapcsolat, egyetlen kattintással felkapcsolhatja a konyhában az összes lámpát, vagy lekapcsolhatja az éjjeli lámpákat a hálószobában. Ezenkívül egy eWeLink Remote gateway eszköz akár 8 R5-höz is csatlakoztatható! Ez azt jelenti, hogy sikeresen több kapcsolót is használhat egy lámpa működtetéséhez.

Nyomja meg a gombot 3 módon
Szerezzen még több lehetőséget. A kapcsológombokat 3 módon lehet megnyomni – az elérhető opciók az egy kattintás, a dupla kattintás és a hosszú kattintás. Minden préstípus más-más műveletnek felelhet meg. Például egyetlen kattintással felkapcsolja az összes hálószoba világítást, dupla kattintással csak az éjjeli lámpákat, hosszú kattintással pedig az összes lámpa kialszik. A választás a tiéd – a lehetőségek szinte végtelenek!

Egyszerű telepítés – hosszú üzemidő
A készülék telepítése rendkívül egyszerű. Nincs más dolgod, mint a falra ragasztani a csomagban található öntapadós matricák segítségével. Nem kell aggódnia a vezetékezés miatt! A kapcsolót úgy is használhatja, mint egy hagyományos távirányítót, és egyszerűen felteheti az asztalra vagy a polcra. Sőt, mindössze 2 db CR2032 elemre lesz szüksége a készülék tápellátásához, amely akár 2 éves működési időt is biztosít.

20 db matricát tartalmaz
Aggódik amiatt, hogy nem emlékszik, mely eszközökhöz vannak hozzárendelve bizonyos kapcsológombok? Aggódik, hogy összezavarodik? Ne légy! A készletben 20 db matricát találsz, melyekkel könnyedén megjelölheted az adott gombok funkcióit. Készítse el saját, személyre szabott kapcsolóját, szabja testre igényeinek megfelelően, és élvezze az okoseszközök kényelmes kezelését otthonában!

A dobozban
R5 kapcsoló
Rögzítő csavarok
Öntapadós matricák
Matricák a gombok jelölésére
Használati utasítás

Sonoff márka
R5 modell
A gombok száma 6
Áramforrás 2x 3V CR2032 elem
Üzemi hőmérséklet 0°C-40°C
Anyaga PC V0
Méretek 86x86x13,5mm
Szín Szürke

Specifikáció