Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Sonoff NSPanel WiFi fali okoskapcsoló érintős LED kijelzővel, hőmérővel, termosztáttal

Sonoff NSPanel fali kapcsoló - 6920075776393Tapasztalja meg, milyen egyszerű és kényelmes lehet az intelligens otthonok kezelése. A Sonoff fali kapcsoló a saját vezérlőközpontja lesz, amellyel működtetheti eszközeit, kiválaszthat egy adott jelenetet, és még az időjárást is ellenőrizheti. A készülék támogatja a Wi-Fi kapcsolatot, és kompatibilis az
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: NSPanel-EU
Raktáron: Nincsen raktáron
20 760 Ft
Sonoff
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Sonoff NSPanel fali kapcsoló - 6920075776393
Tapasztalja meg, milyen egyszerű és kényelmes lehet az intelligens otthonok kezelése. A Sonoff fali kapcsoló a saját vezérlőközpontja lesz, amellyel működtetheti eszközeit, kiválaszthat egy adott jelenetet, és még az időjárást is ellenőrizheti. A készülék támogatja a Wi-Fi kapcsolatot, és kompatibilis az eWeLink alkalmazással, valamint az Amazon Alexa, Google Assistant, Siri és Alice asszisztensekkel. Fel van szerelve egy felhasználóbarát HMI panellel, érintőképernyővel, 2 fizikai kapcsolóval és egy termosztáttal is.

HMI Panel - készülékei kényelmes vezérlése
Most már kényelmesen kezelheti eszközeit, és néhány érintéssel aktiválhatja a kiválasztott intelligens jeleneteket. A Sonoff fali kapcsoló érintőképernyős HMI panellel van felszerelve, amely gyors hozzáférést biztosít számos hasznos funkcióhoz. Segítségével egyszerűen működtetheti a világítást, beállíthatja a klíma működését és így tovább! Sőt, a kijelző alatt 2 fizikai gomb található, amelyek lehetővé teszik 2 eszköz – például a leggyakrabban használt – önálló vezérlését.

Könnyebb világítási művelet
A kapcsoló tökéletes a világítás szabályozására. A HMI panelnek köszönhetően a vele párosított okos izzók vagy LED szalagok gyors és kényelmes működtetését, paramétereinek beállítását teszi lehetővé. Néhány érintéssel például élénkítheti a fényt, tompíthatja, megváltoztathatja a színhőmérsékletét vagy színét. Most pillanatok alatt egyedi hangulatot varázsolhatsz bármilyen alkalomra!

Könnyebb világítási művelet
A kapcsoló tökéletes a világítás szabályozására. A HMI panelnek köszönhetően a vele párosított okos izzók vagy LED szalagok gyors és kényelmes működtetését, paramétereinek beállítását teszi lehetővé. Néhány érintéssel például élénkítheti a fényt, tompíthatja, megváltoztathatja a színhőmérsékletét vagy színét. Most pillanatok alatt egyedi hangulatot varázsolhatsz bármilyen alkalomra!

Távirányító alkalmazással
Mondjon búcsút a korlátoknak, és kezelje okoseszközeit, ahol csak akarja – még akkor is, ha távol van otthonától, például vakáción, munkahelyén vagy egy kávézóban. Az NSPanel kompatibilis az eWeLink alkalmazással, így a párosított eszközeit okostelefonjáról is működtetheti. Néhány kattintással módosíthatja a beállításokat, vagy ellenőrizheti, hogy lekapcsolták-e a világítást otthonában.

Irányítsd eszközeidet hangutasításokkal
Elfoglaltak a kezei, és le kell kapcsolnia a villanyt? Vagy talán egy kényelmes ágyban fekszel, és le szeretnéd kapcsolni a fűtést? Többé nem kell minden alkalommal kimozdulnia a helyéről, vagy az okostelefonja után nyúlnia! Az NSPanel készenléti módban tartja párosított eszközeit, és kompatibilis a Google Assistant, a Siri, az Amazon Alexa és az Alice hangsegédekkel, vagyis hanggal vezérelheti őket. Néhány szóval felkapcsolhatja a lámpákat vagy a légkondicionálót!

Lehetőség a felszerelések csoportosítására
Szeretné felkapcsolni a világítást az egész házban vagy bizonyos helyiségekben, például a konyhában és a folyosón? Többé nem kell minden lámpát vagy izzót külön-külön felkapcsolnia! A Sonoff NSPanel switch lehetővé teszi az azonos típusú eszközök csoportosítását, így nem csak az egyes eszközöket külön-külön, hanem az összeset egyszerre is vezérelheti. A kiválasztott beállításokat bármikor könnyedén módosíthatja.

Beépített termosztát
A készülék termosztáttal és fejlett érzékelőkkel van felszerelve, amelyek érzékelik a környezeti hőmérsékletet és segítenek a kívánt szinten tartani. Párosítsa vele fűtőkészülékét vagy légkondicionálóját, és állítsa őket automatikusan működésbe saját igényei szerint. Különböző hőmérsékleteket is beállíthat a különböző napszakokhoz. 20°C déltől estig? 23°C éjszaka? Az NSPanel gondoskodik arról, hogy fűtőkészüléke és légkondicionálója fenntartsa a kívánt hőmérsékletet!

Ellenőrizze az időjárást valós időben
Elhagyni a házat? Most már csak egy pillantást kell vetni az NSPanelre, hogy megtudja, megéri-e magával vinni egy esernyőt. A készülék támogatja a Wi-Fi csatlakozást, így nem csak a dátumot és időt, hanem az időjárást is képes valós időben megjeleníteni. A készülék kijelzőjén információkat talál az otthonán belüli és kívüli hőmérsékletről. Ezenkívül egy speciális ikon segítségével ellenőrizheti például, hogy kint süt a nap, felhős vagy esik-e az eső.

Széleskörű kompatibilitás
Teremtse meg álmai intelligens otthonát, ahol jól él. Az NSPanel kompatibilis a legtöbb Sonoff termékkel, például kapcsolókkal, aljzatokkal, izzókkal vagy LED-szalagokkal. Ezenkívül lehetővé teszi a kiválasztott Philips Hue készülékek kényelmes kezelését. Mindez rengeteg lehetőséget ad egy tökéletesen személyre szabott intelligens otthoni rendszer létrehozására.

A dobozban
NSPanel-EU kapcsoló
2x csavar
Használati utasítás

Sonoff márka
NSPanel-EU modell
Bemenet 100-240V ~ 50/60Hz 4A max.
Kimenet 100-240V ~ 50/60Hz, 2A / csatorna, összesen 4A
LED terhelés 150W 110V / csatorna, 300W 110V összesen
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Bluetooth szabvány 4.2 BLE
3,5"-os TFT kijelző
Kijelző felbontása 480x320px
Támogatott rendszerek Android, iOS
Ház anyaga PC V0 + CRS + edzett üveg
Méretek 86x86x41,7mm
CE, CQC, SRRC, RoHS tanúsítványok

Specifikáció