Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Sonoff intelligens otthoni vezérlőpanel érintőképernyővel Zigbee 3.0 Google Assistant, Alexa fehér (NSPanel Pro)

Ez a fejlett vezérlőpanel beépített érintőképernyővel lehetővé teszi az összes intelligens otthoni eszköz távoli kezelését. A Zigbee átjáróval való kompatibilitásának köszönhetően a Sonoff panel zökkenőmentes és stabil integrációt tesz lehetővé számos intelligens otthoni eszközzel, például világítással, légkondicionálóval, kamerával, mozgásérzékelő
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
39 910 Ft
Sonoff
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Ez a fejlett vezérlőpanel beépített érintőképernyővel lehetővé teszi az összes intelligens otthoni eszköz távoli kezelését. A Zigbee átjáróval való kompatibilitásának köszönhetően a Sonoff panel zökkenőmentes és stabil integrációt tesz lehetővé számos intelligens otthoni eszközzel, például világítással, légkondicionálóval, kamerával, mozgásérzékelőkkel és még sok mással. Sőt, a panel nem csak közvetlenül, hanem forgatókönyveken keresztül is képes vezérelni az eszközöket, ami lehetővé teszi a különféle tevékenységek automatizálását otthonában.

A Sonoff panel nemcsak elképesztő funkcionalitással rendelkezik, hanem elegáns és modern dizájnnal is, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. A beépített érintőképernyő lehetővé teszi az egyszerű és intuitív vezérlést, valamint az információk problémamentes olvasását.

A panel más gyártók készülékeivel is működik, pl. Philips Hue és IKEA Lights világítás. Lehetővé teszi a riasztó több forgatókönyv szerinti élesítését is. Amint az érzékelők mozgást észlelnek, vagy regisztrálják az ajtó nyitását, az NSPanel Pro tájékoztatja Önt erről a képernyőjén, és elküldi a megfelelő információkat telefonjára.

Az NSPanel Pro nem ismer határokat, használja, ahogy akarja! Használható intelligens otthoni vezérlőközpontként, riasztóként, kaputelefonként, felügyeleti előnézetként és akár ajtócsengőként is kamera előnézetével. A termék lehetővé teszi akár 32 kompatibilis eszköz csatlakoztatását, amelyeket az érintőpanelen, az eWeLink alkalmazáson és a hangasszisztenseken keresztül működtethet – Google Assistant és Amazon Alexa.

A termék falba és a külön megvásárolható állványnak köszönhetően bármilyen sík felületre szerelhető! Használd ébresztőként vagy stopperként!

Anyaga: PC V0 + CRS + edzett üveg
Bemeneti áram: 100-240V AC 50/60Hz
Maximális fogyasztás: 5W; 150mA
Vezeték nélküli kapcsolat:
Zigbee: IEEE 802.15.4 (Zigbee 3.0)
WiFi: IEEE 802.11b 2,4 GHz
Érintőképernyő: 3,95" (kapacitív)
Képernyőfelbontás: 480 x 480 px
MCU: PX30
CPU: négymagos Cortex A35
GPU: Mali-G31
RAM: 2 GB DDR3
Belső memória: 8 GB eMMC 5.1

Specifikáció