Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Satechi 8K Ultra HD High Speed HDMI fonott kábel 2m - fekete (ST-8KHC2MM)

A nagy szilárdságú 2m fonott kábel tökéletes megoldás laptopja, táblagépe vagy streaming eszköze Ultra HD nagysebességű HDMI-csatlakoztatásához.Egyedülálló dinamikus HDR és 12 bites színfeldolgozási technológiájával és 48 Gbps sávszélességével Ultra High-Definition moziélményt és 3D vizuális effektusokat biztosít ideálisabb mélységgel, fényerővel,
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: ST-8KHC2MM
Raktáron: Már csak 1 darab
18 160 Ft
Satechi
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A nagy szilárdságú 2m fonott kábel tökéletes megoldás laptopja, táblagépe vagy streaming eszköze Ultra HD nagysebességű HDMI-csatlakoztatásához.

Egyedülálló dinamikus HDR és 12 bites színfeldolgozási technológiájával és 48 Gbps sávszélességével Ultra High-Definition moziélményt és 3D vizuális effektusokat biztosít ideálisabb mélységgel, fényerővel, részletességgel, kontraszttal és szélesebb színskálával.

Jellemzők az Enhanced Audio Return Channel (eARC) az egyszerűbb csatlakoztathatóság érdekében, valamint a legfejlettebb, tömörítetlen és veszteségmentes többcsatornás hangformátumok támogatása a kiváló hangminőség érdekében.

Prémium fonott nylon szerkezettel rendelkezik, amely megakadályozza a törést és a korrózióálló 24K aranyozott, teljes fém csatlakozót, amely késésmentes és megszakítás nélküli megtekintési élményt biztosít.


KOMPATIBILIS ESZKÖZÖK

Kompatibilis a következőkkel: MacBook Pro 14 hüvelykes, 16 hüvelykes (M1 Pro és Max), LG TV, QLED TV, Roku, Sony 8K UHD TV, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, TiVo, Vizio, Laptop, PC, RTX 3090 stb.

A HDMI, a HDMI High-Definition Multimedia Interface és a HDMI logó kifejezések a HDMI Licensing Administrator, Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.


CSATLAKOZÓ TÍPUS

HDMI

8K@60 Hz és 4K@ 120Hz / 100Hz, 1080P


MODEL NO / UPC

ST-8KHC2MM / 810086360215

Specifikáció